Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

КОЯ ШАРАНДЖИЙСКА МАКАРА ДА ИЗБЕРА?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
КОЯ ШАРАНДЖИЙСКА МАКАРА ДА ИЗБЕРА?
Тъй като съм решил да си сменя макарите и ходих из магазините из Пловдив искам да попитам дали някой има информация за следните два модела: Okuma max-4 carp 60 и Okuma Distance carp 80. И двете изглеждат доста прилично за цените си но втората има по-особена капачка, която прави макарата и байтрънър. Казаха ми че се продава отделно и само капачката в случай че става за някоя от моите макари. Моля ако някой колега има информация да пише.
http://www.fishstarbg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: КОЯ ШАРАНДЖИЙСКА МАКАРА ДА ИЗБЕРА?
И сега ако кажеш какво общо има шаранджийството и спининга
Не че не съм хващал шаран на силикон и клатушка ама все пак . Местя темата 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
tica scepter gtx
ryobi proskyer nose power
-
- новобранец
Колега, видях и ryobi proskyer nose power но тези ми се струват две класи над нея
http://www.fishstarbg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Е,точно тия две Окуми,няма как да са две класи над Рьобито,дори няма и място за сравнение даже.Виж,ако ставаше въпрос за Окума Аксеон-там вече говорим за наистина "истинска" макара.Иначе байтрънър капачката или така наречената free spool система си е един вид бърз аванс и е предимство,но има и други макари при които след интервенция може да се постигне тоя бърз аванс,без да се налага да се използват конвектори или байтрънър капачкиpower_fish написа:Колега, видях и ryobi proskyer nose power но тези ми се струват две класи над нея
Дано съм ти бил полезен със мнението си колега,макар,че то си е лично мое и резултат от известна практика и наблюдения върху доста макари които са минали през ръцете ми!