Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Стискайте палци!
Модератор: dantho.mihov
Стискайте палци!
Утре ще участвам в триатлон (трекинг, катерене, колоездене)
http://www.zazemiata.org/youthadventure ... e&Itemid=1

http://www.zazemiata.org/youthadventure ... e&Itemid=1

- Диканаров
- кандидат преподавател
стискайте палци!
Успех колега Митак, и ако можете направете снимки от трасетата. Ще ни е интересно къде на Рила сте били и от къде сте минали! 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
- dimitar_
- сериозен играч
Че ти си завършил , бе човек , то си е равносилно на победа !!! "Средата" винаги е била добра база за атакуване на челните места ... ! Следващият път ще ги накъсаш !
Евала ти правя за участието в катеренето , там се иска "дупе" , не можеш да бъркаш , а и не може да виниш за грешката си никой друг!!!
А на Баничката искам да кажа , че и аз съм гледал от долу , край един басейн , как се катерят по скалите , а сервитьора ме успокой ... "не се притеснявай , този месец още никой не ни е падал на масата !"
Имам баджанак във Враца и почти всяка година му гостувам , та за врачани имам особено мнение , широки души , ядат , пият , пеят до зори и ... пак те канят !!!
Евала ти правя за участието в катеренето , там се иска "дупе" , не можеш да бъркаш , а и не може да виниш за грешката си никой друг!!!
А на Баничката искам да кажа , че и аз съм гледал от долу , край един басейн , как се катерят по скалите , а сервитьора ме успокой ... "не се притеснявай , този месец още никой не ни е падал на масата !"
Имам баджанак във Враца и почти всяка година му гостувам , та за врачани имам особено мнение , широки души , ядат , пият , пеят до зори и ... пак те канят !!!