Относно шаренията във форума свързана с shop@nariba.com

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Относно шаренията във форума свързана с shop@nariba.com

Мнение от Vid »

Мнението ми е отправено към админите относно шаренията, т.е. не мога нормално да прочета мненията или да напиша такова вече във форума, защото от известно време всички думи свързани с въдици, макари, влакна и пр... се изписват с друг-червен цвят. Това е много дразнещо колеги.
Няма друг такъв форум в БГ.

п.п. Тук съм единствено за да чета и споделям мнения. Никога не съм пускал мнение свързано с комерсиална цел и няма и да го направя. Също така разбирам рекламата и това, че форума се изхранва от нея, но това с червените думички е меко казано прекалено.
Отделно, предлагането във форумния магазин е толкоз бедно, че в кварталния ми риболовен магазин-гараж има 100 пъти повече стока. За качество, да не споменавам.
Та, вземете и оправете нещо или и двете.
Чест и почитания, все пак ние пишещите тук правим този форум и надявам се никой да не съм обидил, но нещата трябва да се казват такива каквито са.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Re: Относно шаренията във форума свързана с shop@nariba.com

Мнение от fixxer »

Леко изпревари нещата. Вече може да си спокоен, че няма да виждаш тези толкова натрапчиви за теб линкове (не си мисли, че това е провокирано от теб).

Доста дразнят нелепите определяния за качеството и асортимента, защото явно нямаш никаква идея за какво става въпрос. В магазина има над 4500 артикула, които едва ли има в кварталния ти магазин, както и в над 90% от магазините. Колкото до качеството, изобщо няма да коментирам, защото едва ли си поръчал нещо, камоли нещо от което не си останал доволен.

И да, форума се издържа от реклами и търговска дейност, в което не виждам нищо ненормално!

ПП. Трябва да пуснеш и официални писма към телевизиите да спрат рекламните си блокове и инлайн рекламите по време на предаванията и филмите.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Относно шаренията във форума свързана с shop@nariba.com

Мнение от Vid »

fixxer написа:И да, форума се издържа от реклами и търговска дейност, в което не виждам нищо ненормално!
Уважаеми fixxer, това е така, но неприемливото в случая е, че половината ми мнение, както и това на все колеги тук (червените букви) е реклама във форума. Инак нямам нищо против рекламите, може да стоят между мненията, под тях, в шапката или отстрани...., където и да е, но не и в личните мнения и писания на хората тук. Точно за това отворих тази тема.
Относно магазина, ще споделя мнение в друго време...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”