Яз.Бяло Поле, с.Душево

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

vancho111
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Яз.Бяло Поле, с.Душево

Мнение от vancho111 »

Здравейте колеги, надявам се не бъркам името на язовира. Село Душево до Севлиево, язовира с щъркеловото гнездо на пътя. Дочух, че се е ловило шаран скоро там, дайте моля прясна информация ако имате какво и на какво се лови и дали са същите условията като преди.....
fishmanzzz
новобранец
новобранец

Re: Яз.Бяло Поле, с.Душево

Мнение от fishmanzzz »

здравей колега и аз търси инфо за язовира но никъде ненамерих можеш ли да ми кажев какви са условията там?
rokooo76
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rokooo76 »

fishmanzzz написа:здравей колега и аз търси инфо за язовира но никъде ненамерих можеш ли да ми кажев какви са условията там?
Такса 5лв.за 24 часа,три въдици,като таксата тече от 7.00 сутринта,независимо кога си платил в 7.00 плащаш пак такса.Риба от 1кг. до 5кг.я вземаш безплатно,под и над това тегло я пускаш,Каракуда и други плевелни риби без ограничение.
fishmanzzz
новобранец
новобранец

Мнение от fishmanzzz »

Благодаря за инфото,миналата.година ме заведоха там и ми хареса язовирчето,макар че нехванахме кой знае какво(10-15 каракуди) но за излет е хубав,другата седмица мисля да го посетя ако е хубаво времето,а някои друг покрай севлиево платен има ли на които си заслужава да идеш
fishmanzzz
новобранец
новобранец

Мнение от fishmanzzz »

някои да е ходил скоро там ?
sharkislav
новобранец
новобранец

Мнение от sharkislav »

Прясно инфо от там: бяхме до стената от към фургоните от 9 сутринта до 2 часа само един рак дори нямаше и кълване, бяхме с няколко плувки, пробвахме с царевица, бял и торен червей и една хранилка с косъмче с царевичка и протеиново топче иначе изглежда много приятно място, но просто йе беше ден
Асен Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Асен Върбанов »

някой има ли инфо каква риба излиза в момента?
marian_de
новобранец
новобранец

Мнение от marian_de »

Вземете си рачила , въдици не ви трябват . А да , и някой лев за капанчето :drinkers: . Водоема е уникален ама за къмпинг . Риба - йок .
vancho111
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vancho111 »

marian_de написа:Вземете си рачила , въдици не ви трябват . А да , и някой лев за капанчето :drinkers: . Водоема е уникален ама за къмпинг . Риба - йок .
Абсолютно подкрепям мнението ти колега, гьола е меко казано опоскан и много трудно се хваща някоя риба....каквото се закача е навътре и трябва лодка за внасяне,и не е кой знае какво нито по размер,нито по количество. Нищо чудно и да не посетя повече този язовир....
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

vancho111 написа:
marian_de написа:Вземете си рачила , въдици не ви трябват . А да , и някой лев за капанчето :drinkers: . Водоема е уникален ама за къмпинг . Риба - йок .
Абсолютно подкрепям мнението ти колега, гьола е меко казано опоскан и много трудно се хваща някоя риба....каквото се закача е навътре и трябва лодка за внасяне,и не е кой знае какво нито по размер,нито по количество. Нищо чудно и да не посетя повече този язовир....
За толупите ,не ти трябва лодка :wink:
Аз там съм пораснал...
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”