Бой на кефали?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
TonyBlaze
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Бой на кефали?

Мнение от TonyBlaze »

Здравейте, колеги!
От около година вече чета форума и попивам всичко възможно :) От толкова време се запалих и по спининг! Горе-долу смятам, че съм се оборудвал с добри такъми, но местата, които знам, са в по-голямата си част в ямболския район. :) :shock:
Утре смятам да се разходя някъде, по дивоча, защото в София съм ловил на спининг, що-годе само пъстърви на платено и ЕДНА щука :/
Смятам, утре да се разходя за кленчета, та искам да попитам за някакви хубави местенца? Обмислям река Блато, но все пак бих се вслушал в съветите Ви! Разполагам с Shimano Catana CX 2,70 10-30, но и с друг, по-къс спининг, затова горе-долу навсякъде мога да мина :)
Поздрави, Тони! :drinkers: :drinkers: :mrgreen:
В момента на удара разбираш, че цялата мъка, горещина, студ, кал, пот, изхарчени пари и гориво, както и време нямат абсолютно никакво значение!
- Антоан Виденов

Catch & Release!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Бой на кефали?

Мнение от Павел Иванов »

Пусни се по дефилето , в района на гара Бов .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
TonyBlaze
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от TonyBlaze »

Благодаря, колега :)
В момента на удара разбираш, че цялата мъка, горещина, студ, кал, пот, изхарчени пари и гориво, както и време нямат абсолютно никакво значение!
- Антоан Виденов

Catch & Release!
Аватар
TonyBlaze
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от TonyBlaze »

Даааам... Днес ходих до Бов. Наистина много хубава природа, като цяло самото напускане на София си струваше. Районът около гарата е много готин, но явно е, че днес там риба нямаше. Въртях от 10 до 14 часа, като изредих бели Аглия от 00 до 2/ листа тесни и широки/, Моска 1-2, Албатроси бели с муха и още бая метал,но Цъ! Освен едно семейство 3 малки рибчета, които следваха блесната до брега, друго нема!
След това, непознавайки района, реших да спра на Владо Тричков, стори ми се много приятно за мятане, но и там йок...

Поне излезна нов лаф:
Дойде японеца с цялото родилно, ама пак танцува капоейра, деба... !

П.П. Съвсем сериозно, търся си партнър за спининг излети, па мое и цела тайфа де, не ги знам софийските места :/
Мислих да качвам снимки, но само природа няма смисъл.
Поздрави!
- Антоан Виденов

Catch & Release!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Вземи са разходи в чужбина, може и по евтино да ти излезе, че и риби може да уловиш....

Много е жалко, че вече в Б-я рибите се посвършиха. Ама, явно още не сме стигнали дъното, като го стигнем, мислЪ, че ще възкръснем като Феникс от пепелта....., ама трябва още да почакаме...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
TonyBlaze
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от TonyBlaze »

Отдавна го обмислям, колега, но не съм събрал кураж, а и не знам къде и за какво да ходя:/
- Антоан Виденов

Catch & Release!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”