Бракониери в Бургас

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Бракониери в Бургас

Мнение от Ribarina »

Ето ви един бракониер. Данко Чомпалов
Изображение

Вчера тръгнал да се хвали че ловил иларии на засечка и си събира компания пак да ходи

Изображение

Ако някой е член на групата Риболов край Бургас да разгледа постовете на Данко
Аватар
мурджо
новобранец
новобранец

Re: Бракониери в Бургас

Мнение от мурджо »

колега тази седмица на копринка направихме по бака каракуда и червеноперка?то само плевел е това? МАИ СИ ДОСТА МАЛОУМЕН??????????????????????????????????НЕ ВИЖДАМ МРЕЖИ ИЛИ ТОКАДЖИСКИ ИНСТРУМЕНТИ?ТАКИВА КАТО ТЕБ СА ЗА ЛУДНИЦАТА.ПЪЛНИ МАЛОУМНИЦИ????????????????ЗАЩО НЕСИ ИЗТРИЕШ ПРОФИЛА???????????????????.ДО КОГА ЩЕ СЕ ЕБАВАТЕ С ХОРАТА?
Аватар
мурджо
новобранец
новобранец

Мнение от мурджо »

не харесвам мухлювци и мастии??????????????????кои каквото си го правии е за себеси, то ва е то
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

И плевел да е,пак си е бракониерство,има закони!
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Dragan123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dragan123 »

Вие ваобщте разбирате от морски риболов тоя сигорно ги е извадил на тармък ако знаете какво е това и което си е бракониерска история
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Плевел са такива като тебе.И трябва да бъдат унищожени
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hristoogi »

Мурджо.....Какъвто е аватара ,такъв е и поста .Чудни са ми такива постове .
Whiskeyy
новобранец
новобранец

Мнение от Whiskeyy »

В Поморие е същата работа .. слагат куки троики и за 1 час по 1 кофа илариа .. :D :D
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

мурджо написа:кои каквото си го правии е за себеси, то ва е то
Перфектно описание на политико-социално-икономическата реалност в България.
Аватар
stelios
новобранец
новобранец

Мнение от stelios »

Слушай ве законобранител- РИБАРИНА,търмък или засечка не знам как му казват,ако толкова много съм сгрешил,нека ме глобят,нямам нищо напротив,просто ме подразниха стотици риби да обикалят около мен и да не обръщат внимание на стръвта,понахраних ги с тройчицата и си хапнах прясна риба,и другото което искам да кажа е,че няма закон в българия,може и в европа,който да забранява улова на риба със тройка,не със тройки,подчертавам много тройки,наслука колеги.............
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Заради такова мислене нямате риба около Бургас... Защото и по сладководните водоеми така си ловите...

1. (изм. – ДВ, бр. 59 от 2012 г.) да използват не повече от 3 броя въдици (пръчки) за риболов с монтирани на тях до две куки (единични или двойни) в изкуствените водни обекти, в Черно море и река Дунав; във водите на Черно море може да се постави чепаре на една от въдиците;
(2) (Нова – ДВ, бр. 59 от 2012 г.) Използването на тройни куки се разрешава само при риболов с изкуствени примамки и при риболов на хищни риби със стръв – жива или мъртва рибка.

Къде видя,че може с тройки???
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

stelios написа:Слушай ве законобранител- РИБАРИНА,търмък или засечка не знам как му казват,ако толкова много съм сгрешил,нека ме глобят,нямам нищо напротив,просто ме подразниха стотици риби да обикалят около мен и да не обръщат внимание на стръвта,понахраних ги с тройчицата и си хапнах прясна риба,и другото което искам да кажа е,че няма закон в българия,може и в европа,който да забранява улова на риба със тройка,не със тройки,подчертавам много тройки,наслука колеги.............
Е заради такива като тебе няма риба боклук мръсен. Като не можеш да хванеш не можеш, това че си некадъре и не можеш да излъжеш риба..... Като те се яде купи си като не можеш да ловиш.

Към колегите от Бургас, видите ли го тоа спущете му един здрав кьотек та да се замисли друг път.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

stelios написа:Слушай ве законобранител- РИБАРИНА,търмък или засечка не знам как му казват,ако толкова много съм сгрешил,нека ме глобят,нямам нищо напротив,просто ме подразниха стотици риби да обикалят около мен и да не обръщат внимание на стръвта,понахраних ги с тройчицата и си хапнах прясна риба,и другото което искам да кажа е,че няма закон в българия,може и в европа,който да забранява улова на риба със тройка,не със тройки,подчертавам много тройки,наслука колеги.............
Ей, боклук! :finga: Да ти е... породата на теб бракониерска! :butthead: Моля, някой от модераторите да банне това недоразумение на природата!!! МОЛЯ!!! :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”