Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Слаковци
Модератор: sapuna
- krajbata
- новобранец
яз. Слаковци
Колеги, може ли някакво актуално инфо за въпросният водоем до Перник. В страницата на язовира--> http://slakovci.pernik.org/" onclick="window.open(this.href);return false; нещата изглеждат доста розови (зарибявания на язовира и т.н.).. но все пак, някой ако е ходил скоро да сподели. Благодаря предварително
Manchester United !
-
- новобранец
Re: яз. Слаковци
То на сайта е едно, ама като идеш там единствените признаци на живот са само на рибарите около водоема. Бих те посъветвал да си избереш друга дестинация!
- krajbata
- новобранец
Благодаря за отговора, реално и аз бях дочул такива коментари и точно заради това реших и тук да пиша.... Някой друг, който има инф.?
Manchester United !
Айде и Аз да се изкажа -в гьола си има достатъчно риба ,но не е за всеки
За Шарана е още рано - имам наблюдения , че повече риби се хващат на плувка ( мач ) - отколкото на фидер примерно. Ако се захранва със захранка - положението се влошава заради милиардите раци -единствената алтернатива , която ги отсява донякъде е комбинацията от варена и вкисната стара царевица. Повечето удари са привечер ,през ноща и сутрин докъм 11ч. Това са ми впечатленията от повече от 50 ходения там

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
-
- новобранец
Колега не си губи времето и нервите.Пускат ниско волтов ток рибата се зашемятва и не кълве.