Въпрос за язовира в Буйново

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Didokius
новобранец
новобранец

Въпрос за язовира в Буйново

Мнение от Didokius »

Здравейте колеги,

Първо искам да се извиня ако съм сбъркал раздела на форума, в който да задам въпросите си.

Така, преди 4-5 години посетих язовир в Буйново, който много ми хареса. Сега искам пак да се върна с приятели, но не знам дали работи и дали има риба. Питах доста познати, всички го знаят, всички са ходили, но никой няма контакт, с който да се свържа. А бих желал да говоря с някой от там за да си 'резервирам' беседка с барбекю :lol: .

Та въпроса ми е някой знае ли дали този язовир още го има и дали може да ми подхвърлите телефонно номерче.

Предварително благодаря!

П.С. Не съм сигурен дали има повече от 1 частен язовир в Буйново, но говоря за този, който е подравнен и с райграсче навсякъде, и където има пейки, беседки и люлки по целия бряг.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Re: Въпрос за язовира в Буйново

Мнение от delio-haidutin »

колега ,и аз отдавна не съм чувал нищо за него,но бях ходил на дибишкия ,след като забраниха влизането с коли ,и пазача каза ,че от собствениците ,някой е отишъл да гледа за колички ,като идея ,за превоз на багаж, от буйново.друго не знам.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Didokius
новобранец
новобранец

Мнение от Didokius »

Колеги утре пътувам и не ми се хаби нафта на вятъра, моля ако може някой да каже 2 приказки за Буйновския, че го предпочитам повече от Дибичкия.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

колега ,то се е видяло ,че никой не казва,ама ако ти е по път ,мини през буйново,а ако не е разрешен идвай тука.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”