Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

влакно за шаран
Модератор: sapuna
влакно за шаран
Здравейте взех си преди два дена влакно за шаран daiwa sensor 0.37-925м. Някои който е ползвал това влакно нека сподели мнението си.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- antivik
- кандидат преподавател
Re: влакно за шаран

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Колега точно това не съм ползал но през последните 4 години съм със дайва и съм мн.доволен и не мисля да сменям марката,само,че при мен трудно се намират.
Жаден съм а вода не ми се пие
Погледни това ----> http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=101" onclick="window.open(this.href);return false;
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K-KARP, която е доказала качеството на продуктите си в световен мащаб.
XTREME CAMO, както подсказва и самото име, е влакно специално проектирано да издържат на екстремни условия на риболов. Произвежда се от иновативни технологично съполимери, Xtreme разполага с огромен абразия съпротивление, висока здравина на възел, с нисък участък и напълно памет безплатно, като по този начин се комбинират, за да се голяма гъвкавост и бавно потъване курс.
Влакното е произведено с иновативни полимери, които повишават високата абразивоустойчивост, здравина на възел, гъвкавост и тотална липса на памет.
Продуктът се предлага в луксозна алуминиева кутия с впечатляващ дизайн.
Този артикул е произведен от английската фирма за шаранджийски и спортен риболов K-KARP, която е доказала качеството на продуктите си в световен мащаб.
XTREME CAMO, както подсказва и самото име, е влакно специално проектирано да издържат на екстремни условия на риболов. Произвежда се от иновативни технологично съполимери, Xtreme разполага с огромен абразия съпротивление, висока здравина на възел, с нисък участък и напълно памет безплатно, като по този начин се комбинират, за да се голяма гъвкавост и бавно потъване курс.
Влакното е произведено с иновативни полимери, които повишават високата абразивоустойчивост, здравина на възел, гъвкавост и тотална липса на памет.
Продуктът се предлага в луксозна алуминиева кутия с впечатляващ дизайн.
Аз сега ползвам Daiwa , като твоето и съм много доволен 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
На това влакно точно има поне 3 ментета така ,че внимавайте какво купувате 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За 0,37 само 6,8кг не е ли малко. Аз ползвам едно влакно 0.30 с издръжливост 11.5 кг
Когато няма риба.......не кълве!
- larybalky
- научил се да хвърля
Колега първо го пробвай на опън и после ще видим какво пише на опаковката.Извонявам се че цапам темата.Петър Недев написа:За 0,37 само 6,8кг не е ли малко. Аз ползвам едно влакно 0.30 с издръжливост 11.5 кг
Мераклия
Космическите килограми,които се пишат на някои влакна,са пълни глупости.Имал съм влакно на Formax 0.35,на него пишеше че издържа над 13 килограма,пробвах с тежест,късаше се на 7 килограма.
OWNER CARP sp, много добро. Скоро намерих останало малко на една ролка, поне седем годишно е, и реших да го пробвам. 0.33 обявени 7.800, скъса се на 7.200. Размера е точен до стотна.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Връзвате една PVC-7 литра пълна с вода туба на края на кордата.Пускате я на 20-30 метра от вас с лодката, и ако успеете да я изтеглите без да скъсате кордата, това влакно е вашето.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
от две години го ползвам за фидера 0,20мм до 2,5кг шарани съм вадил с него и съм доволен