Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

шаран краи Русе
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
шаран краи Русе
Колеги,моля напишете няколко водоема краи Русе и какви са условията.Благодаря ви предварително!
-
- новобранец
На язовира на Пет кладенци излизат шарани(около килограм) и каракуди(малко по-малки). С по-добра захранка може да се излъже и някой по-голям шарко. Условията са 10 лв., 3 броя въдици и имаш правото да вземеш 5 килограма от рибата, която уловиш(можеш да вземеш и останалата ама се доплаща за нея).
Надявам се да съм ти бил полезен.
Ако някой сподели нещо за Николово може и там да отидеш !
И наслука.

Надявам се да съм ти бил полезен.
Ако някой сподели нещо за Николово може и там да отидеш !
И наслука.
-
- новобранец
Благодаря колега,на пет гладенци не сьм ходил от 6-7 години,но това ще се промени близката седмица
Относно текето,на откриването ходихме с приятели сьс 7метровките и една лодка...извадихме по 3 - 4 шарана след 8 до кьм 12 и още 2 - 3 сутринта кьм 5-6 часа.След това ходихме още 3 пьти и нито един шарко не се обади,водата е като чаи,хвьрчат джетове,пищят малки деца ... това ни отказа
В момента сьм се отдал на дунавския риболов,но за сьжаление положението не е розово
Ще сьм благодарен ако още някои сподели някое хубаво местенце за шарковци!
П.П.
Едно време имаше един много хубав гиол до нова вьрбовка.Сьществува ли още?

П.П.
Едно време имаше един много хубав гиол до нова вьрбовка.Сьществува ли още?

- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Эдравейте колеги любители на спортния риболов най вече по река Дунав.Преди всичко моля да ме иэвините эа това,че навляэох така иэведнъж във форума,беэ да се представя
Наблюдавам и чета редовно почти от две години къде какво става по нашите водоеми,но най вече от риболовните подвиэи по Дунава
Живях в Русе над двайсет години и от там ми е тръпката по реката.Сега моля эа иэвинение эа неточноста относно лимана,но Попина е доста по-далече от Русе
Таэи година по ред причини (най вече финансови(не съм ходил на лимана в Ряхово.Накрая эа да не ставам досаден със прикаэките си,искам да пожелая на всички съфорумци НАСЛУКА 

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
-
- новобранец
-
- новобранец
Ето и от мен малко информация за Текето от преди 2 дена - под така наречения "лебед" (мястото е кьм стената до едни папури,ако не го знаете там ще ви кажат кьде е) на твьрда царевица от кучан от 6 до 9 сутринта 3 прилични амура между кило и половина и 2 и половина
Само на подвижна плувка...7метровките идват кьси.Ако има мераклии - НАСЛУКА