шаран краи Русе

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

nikolai4o_rs
новобранец
новобранец

шаран краи Русе

Мнение от nikolai4o_rs »

Колеги,моля напишете няколко водоема краи Русе и какви са условията.Благодаря ви предварително!
gosho_lubenov
новобранец
новобранец

Мнение от gosho_lubenov »

На язовира на Пет кладенци излизат шарани(около килограм) и каракуди(малко по-малки). С по-добра захранка може да се излъже и някой по-голям шарко. Условията са 10 лв., 3 броя въдици и имаш правото да вземеш 5 килограма от рибата, която уловиш(можеш да вземеш и останалата ама се доплаща за нея). :lol:
Надявам се да съм ти бил полезен.
Ако някой сподели нещо за Николово може и там да отидеш !
И наслука.
nikolai4o_rs
новобранец
новобранец

Мнение от nikolai4o_rs »

Благодаря колега,на пет гладенци не сьм ходил от 6-7 години,но това ще се промени близката седмица :lol: Относно текето,на откриването ходихме с приятели сьс 7метровките и една лодка...извадихме по 3 - 4 шарана след 8 до кьм 12 и още 2 - 3 сутринта кьм 5-6 часа.След това ходихме още 3 пьти и нито един шарко не се обади,водата е като чаи,хвьрчат джетове,пищят малки деца ... това ни отказа :) В момента сьм се отдал на дунавския риболов,но за сьжаление положението не е розово :) Ще сьм благодарен ако още някои сподели някое хубаво местенце за шарковци!

П.П.
Едно време имаше един много хубав гиол до нова вьрбовка.Сьществува ли още? :roll:
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Колега эащо не опиташ на Ряхово на лимана ,миналата събота и неделя бях с един приятел на Попина на старата помпена и си хванах добри шаранчета на мамалига.Опитах на червей,попче ипопово прасе,но реэлтатът беше кръгла нула.
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Бай Христо ми то лимана пресъхна отдавна бе! :supz:
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Эдравейте колеги любители на спортния риболов най вече по река Дунав.Преди всичко моля да ме иэвините эа това,че навляэох така иэведнъж във форума,беэ да се представя :oops: Наблюдавам и чета редовно почти от две години къде какво става по нашите водоеми,но най вече от риболовните подвиэи по Дунава :idea: Живях в Русе над двайсет години и от там ми е тръпката по реката.Сега моля эа иэвинение эа неточноста относно лимана,но Попина е доста по-далече от Русе :oops: Таэи година по ред причини (най вече финансови(не съм ходил на лимана в Ряхово.Накрая эа да не ставам досаден със прикаэките си,искам да пожелая на всички съфорумци НАСЛУКА :wink:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
MaLaK-RiBaR
новобранец
новобранец

Мнение от MaLaK-RiBaR »

КАКВА НАСЛУКА БЕ БАИ ХРИСТО ТО ОТ СЕКИ ДЕН СТАВА СЕ ПО ЗЛЕ С СХАРАНИТЕ !
iliaka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ИЛЯКА

Мнение от iliaka »

Кажете къде до Нова 4ерна се намира този КАЛИМОК, защото много го хвалят?Там дълбоколи е,имали сомски места или пове4ето са шарански?Ако някой може нека отговори.
nikolai4o_rs
новобранец
новобранец

Мнение от nikolai4o_rs »

Ето и от мен малко информация за Текето от преди 2 дена - под така наречения "лебед" (мястото е кьм стената до едни папури,ако не го знаете там ще ви кажат кьде е) на твьрда царевица от кучан от 6 до 9 сутринта 3 прилични амура между кило и половина и 2 и половина :roll: Само на подвижна плувка...7метровките идват кьси.Ако има мераклии - НАСЛУКА :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”