За първи път на Ливадите

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

За първи път на Ливадите

Мнение от stefan4etoo »

Здравейте колеги,само чета последно време за тия Ливади и викам чакай и аз да си пробвам късмета :D ,след като бях поканен от колегата рожденник който беше решил да почерпи там.Не се дърпах много много и на 11.05 към 9 и 30 някъде бяхме там(за 24 часа),бяхме се разбрали с Николай за кучешката колиба ама в момента на пристигането ни там вече се настаняваха двама колеги :( Както и да е отидохме да видим колегите в дъното за малко инфо който се оказаха и градски.Повечето им удари на едно потъващо рибно и едно попъпче задължителн,на сладък аромат нямали пипане :shock:.Казаха че работата се закучила и от предния ден нямали пипане,викам си с моя късмет и от тука ще си тръгна без риба :lol: . Колегите с един кемпер който беше до къщичката на Николай пък за 3-и дена бяха доволни само от сладките аромати и те с едно попъпче,ама и те нямаха риба за деня.Викам си тука на риба там на сладко :roll: ще трябва да се търси какво и се яде ако и се яде изобщо де :D .Настанихме се между колибата и градските в дъното,намятахме въдиците набързо колкото да не са на сухо докато вземем лодката от Николай че за наща нямаше място(в една астра двуврата бяхме 3-ма с багажа :shock: ).Докато оправяхме сопите градските които щяха да си ходят по обяд за половин час дръпнаха две хубави риби и се поохилих малко :lol: .Ходих до оттатък ,взех лодката и тъкмо акостирам за да взема манджата и да влизам да търся място къде да я изсипя :lol: и сигнализатора ми направи биппппп и след минутки вече имах риба и аз на тия Ливади и то без да съм хранил още :D Взе само на едно рибно топче
Изображение
не голяма ама кеф и си викам 3-и риба за час,неска ще се лови :lol: .Както и да е направих петното на около 90 метра(бяхме решили да ловим от ръка) почнахме да опъваме шатрата че бая пек беше тоя ден,че трябваше да се удари някоя бира на сянка :lol: .Сичко на 6 ама до вечерта няма сладко ,няма солено няма люто---нищоооо :cry: :cry: и леко се бяхме оклюмали :( че ше си ходим без трофей.Към 6 и половина решихме всички въдици да ги пуснем с лодката и по две шепи манджа отгоре на всяка(царевица,коноп,два вида пелети и топчета натрошени.Направихме и тая работа и си седим на столчетата под шатрата и доизпиваме последната си останала бира.Скарата и бирата трябваше да дойдат от Търново към 7 часа coll coll .Дойде и тя и се поокопитихме малко нищо че нямахме риба още(9 въдици)Със скарата дойде и къдема и рожденника се разписа с една 12-ка (две легнали топчета с риба и хот чили)
Изображение
Спирам да пиша че като видях колко съм написал и главата ме заболя.Отдадохме се само на масата drink3 . Точно през 2-а часа + - 5 минути вадех и по някоя рибка последния 4 часа :lol: Не знам ама буташе само на една от мойте въдици като най уловистия монтаж беше на две легнали топчета,едното риба другото хот чили.Не удари на нищо сладко
Изображение
не можахме да се оправим със нощните снимки ама...........сори
Рибите са от 13 до 16 кила
Изображение
Изображение
Изображение
Докато вадех моя удари на другия колега зад мен на последната снимка
Изображение
Изображение
Изображение
През паузите от два часа си почивахме така :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Има и още ама нямам снимки при мен
За час между 6 и 30 и 7 и 30 рожденника дръпна две три шаранета по около 2-е кила които не сме снимали
Към 8 часа на едно рибно топче удари е тоя убавец.Извади го рожденника с въдицата на колегата който си почиваше в колата :lol:
28 килца
Изображение
Изображение
Изображение

Ами тва беше и взехме да си събираме партакешите че трябваше и на работа да се ходи :cry:
За 24 часов риболов доволно.Аиде до другия път и наслука на всички колеги goood

Еййййй забравих тортата бе :lol:
Изображение
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Re: За първи път на Ливадите

Мнение от hshopov »

страхотна тема...страхотен излет...нямам думи! браво!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Бравос Стефчо,начесал си яко крастата :D .
Аватар
Sorcerer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sorcerer »

Ей на това му викам аз пълноценна почивка, заредили сте се с положителни емоции, Супер сте!!! :supz:
За репортажа само поздравления, има богат снимков материал, прочетох го с удоволствие!
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Добре е като за първи път.
Още малко му трябваше на сома и да му честити рожденият ден със килограми колкото са и годините му.
:drinkers:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
s.garnoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s.garnoev »

Просто супер.Продължавайте все така.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Отличен риболов :D
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Бацката
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Бацката »

Хванали, пийнали и хапнали...евала!
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Браво! :smt038 :smt038 :smt038
Страхотен риболов. Напълнихте ми душата. Евала! :prayer:
:smt023
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
DonMiron
новобранец
новобранец

Мнение от DonMiron »

Колега браво за успешния излет рибоците са супер, и купона е бил на ниво щом сте имали и рожденник :D . Обаче имам едно съмнение - мисля си, че единия шарко в промеждутъка от 4:30 - 5:42 докато половината дружинка е спяла е отмъкнал един кебап и половин кюфтак !!!! :ANAL: мамицата му запомних го от снимката и ще го линчувам ако го пипна :lol: :lol: . Браво и все такива сбирки да си спретвате :drinkers: :drinkers:
Аватар
Баш Щукар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Баш Щукар »

Ей, е тва е кеф! Евала, момци! Супер рибоци сте надърпали! :smt023
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Благодарности за темата Стефанчето, гледам и там знаете ка да спретнете софрата :wink: , па и шарандаците убави, като чета и при вас си падат мръсници проклетите, почват да кълват щом седнеш на масата :lol: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

antivik написа:Благодарности за темата Стефанчето, гледам и там знаете ка да спретнете софрата :wink: , па и шарандаците убави, като чета и при вас си падат мръсници проклетите, почват да кълват щом седнеш на масата :lol: .
Така е бе Вик цял ден да кълват пък вечерта......... нали и ние сме хора все пак :lol: :lol: Пък за софрата.... толкова ми е хубаво че ......мале кат се сетя само и ми се ходи на вода :lol: От софрата на вода по убаво нема :drinkers:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

stefan4etoo написа:................................................................................................................ От софрата на вода по убаво нема :drinkers:
Те това си е истината :supz: :smt023
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Ашколсун!!!!!!!!!

(и на арендатора "ашколсун", рибите му са като за изложба!)

Всеки път, когато чета такива епортажи, се приближавам с крачка до това, от спинингист да стана "модерен шаранджия"! :D :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”