Кривина

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

power123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Кривина

Мнение от power123 »

Колеги моля за всякаква информация за Кривина ( шаранджийския ) . Закупих си обурудване и трябва да го изпробвам някъде.. така че ще съм много благодарен на всеки, който ми сподели инфо за водоема( каква дистанция и топчета ) , както каква е таксата и има ли възможност да ми дадът дюшек, защото все още нямам .. :)
Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Кривина

Мнение от nocalled »

такса - 5лв на пръчка. за деня, не знам колко е за 24 часа.
водоема е дълбок, има риби, но са трудни.
не съм шаранджия и не мога да кажа на какви топчета и тн. не мисля, че раздават дющеци там.
лично мнение, ако искаш да си пробваш оборудването, ориентирай се към богров- платения.
you'd better run...
power123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от power123 »

Така или иначе четвъртък, петък ще се пробвам, та исках малко информация ... а на тая локва богров не стъпвам :D Предпочитам трудни риби, отколкото да са набодени 32543543543 пъти с разпрани джуки.
jabakuchi
новобранец
новобранец

Мнение от jabakuchi »

Здравейте. И аз мисля да пробвам скоро на Кривина. Тъй като съм от скоро из София ще се радвам, който е ходил да сподели малко информация. Чувам, че удряли доста сериозни шарани. Дали взима само на топчета и какви? Дълбок ли е язоворът и какво е дъното. Общо взето всякакви отзиви ще бъдат полезни :) Благодаря
usmiwka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от usmiwka »

Труден е водоема.Иначе скоро бяха извадили 28кг шаран,има го във V box.За топчета и аромати питай SLAVI 253,мисля ,че има магазин(напиши в гугъл),с неговите топчета май най-много ги ловят.На водоема също продават захранки и топчета на фиш мания,пробай и с тях,предполага се,че рибата е научена на тях.Тази година казват,че нямало раци,което е добре,измрели са отведнъж.
jabakuchi
новобранец
новобранец

Мнение от jabakuchi »

Благодаря за информацията :) Ще видя кога ще го пробвам. То с тези дъждове всеки ден и вечер.....лоша работа
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”