Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кривина
Модератор: sapuna
Кривина
Колеги моля за всякаква информация за Кривина ( шаранджийския ) . Закупих си обурудване и трябва да го изпробвам някъде.. така че ще съм много благодарен на всеки, който ми сподели инфо за водоема( каква дистанция и топчета ) , както каква е таксата и има ли възможност да ми дадът дюшек, защото все още нямам .. 

- nocalled
- научил се да хвърля
Re: Кривина
такса - 5лв на пръчка. за деня, не знам колко е за 24 часа.
водоема е дълбок, има риби, но са трудни.
не съм шаранджия и не мога да кажа на какви топчета и тн. не мисля, че раздават дющеци там.
лично мнение, ако искаш да си пробваш оборудването, ориентирай се към богров- платения.
водоема е дълбок, има риби, но са трудни.
не съм шаранджия и не мога да кажа на какви топчета и тн. не мисля, че раздават дющеци там.
лично мнение, ако искаш да си пробваш оборудването, ориентирай се към богров- платения.
you'd better run...
Така или иначе четвъртък, петък ще се пробвам, та исках малко информация ... а на тая локва богров не стъпвам
Предпочитам трудни риби, отколкото да са набодени 32543543543 пъти с разпрани джуки.

Здравейте. И аз мисля да пробвам скоро на Кривина. Тъй като съм от скоро из София ще се радвам, който е ходил да сподели малко информация. Чувам, че удряли доста сериозни шарани. Дали взима само на топчета и какви? Дълбок ли е язоворът и какво е дъното. Общо взето всякакви отзиви ще бъдат полезни
Благодаря

Труден е водоема.Иначе скоро бяха извадили 28кг шаран,има го във V box.За топчета и аромати питай SLAVI 253,мисля ,че има магазин(напиши в гугъл),с неговите топчета май най-много ги ловят.На водоема също продават захранки и топчета на фиш мания,пробай и с тях,предполага се,че рибата е научена на тях.Тази година казват,че нямало раци,което е добре,измрели са отведнъж.
Благодаря за информацията
Ще видя кога ще го пробвам. То с тези дъждове всеки ден и вечер.....лоша работа