Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Апел за толерантност
Модератор: bobopeli
Апел за толерантност
Моля колеги, когато пристигнете на язовира, помислете и за тези, които ще дойдат след вас, защото следващия път може вие да сте втори!

Сомът обича смелите!
-
- научил се да хвърля
Re: Апел за толерантност
Ако имаше''хора" които да мислят като хора,нямаше да сме на това положение и в риболова и цялата ни държава.Всеки си мисли,че това му е бащиния.
- hshopov
- разбира нещата
за съжаление думата толерантност е мръсна дума по нашите географски ширини! вчера имах възможност да видя пресни снимки от Баташкия със забити колчета на бреговата линия! боклуци колкото искаш...
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- icefire
- ще става разбирач
Пичове , вие всъщност апелирате за повече съобрезителност ( визирам снимката ). Не оправдавам ничия постъпка , ясно е .. че нахалството и селенията рулират , ако трябва да се говори и пише няма да ни стигне форума. Но в случая вие не сте ТОЛЕРАНТНИ , какво имам в предвид българина има ниска търпимост към грешките на другите а от друга страна не обича да му показват неговите грешки 

Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Terry Pratchett
Извинявай, ама не разбрах в какво ме упрекваш?icefire написа:Пичове , вие всъщност апелирате за повече съобрезителност ( визирам снимката ). Не оправдавам ничия постъпка , ясно е .. че нахалството и селенията рулират , ако трябва да се говори и пише няма да ни стигне форума. Но в случая вие не сте ТОЛЕРАНТНИ , какво имам в предвид българина има ниска търпимост към грешките на другите а от друга страна не обича да му показват неговите грешки
Сомът обича смелите!
-
- научил се да хвърля
Ехе,голяма дискусия се заформи.Щом някой човек се дразни от постъпките на друг човек,следователно би трябвало да не прави тези простотии като на снимката.Така че ICEFIRE мисля че човека който е сложил снимката,едвали ще вирее нещо в главата му извън порядките на нормално мислещ и образованост индивид,защото като гледам в България този процент вече е 90/10 за тези от снимката.Но както и да е.Ще минат дълги години отново да имаме нормални взаимоотношения между познати и не познати.Независимо от статута на човека.
Трябваше да се постъпи "толерантно" с щангата или пирона ли според теб?icefire написа:Но в случая вие не сте ТОЛЕРАНТНИ..
По-толерантен пост от този на "Oldmen" отдавна не съм виждал..
Аз бих бил доста по-солен.. Толерантно!

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

- icefire
- ще става разбирач
Пичове аз не упреквам никого . и нищо лошо не исках да кажа ..
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Terry Pratchett
Terry Pratchett
- barutchiata ©
- Администратор
Те хората масово са оперирани от положителни качества като съобразителност, вежливост и т.н. по простата причина, че
няма кой да ги научи в семейството. Или ако пък ги научат като отидат в училище и виждат, че нещата не стават така и копират лошото поведение.
А тоа с жипката
може да е я някой власт имаш, я някой слезнал от гората свикнал да си оставя магарето къде му скимне.

няма кой да ги научи в семейството. Или ако пък ги научат като отидат в училище и виждат, че нещата не стават така и копират лошото поведение.
А тоа с жипката

-
- сериозен играч
Много толерантно с галантни движения му пробиваш и 5 гуми ( резервната,на джипа е отвън) но с нещо тънко за да му спаднат по път.