Язовир Михайловски

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Bojan1
новобранец
новобранец

Язовир Михайловски

Мнение от Bojan1 »

Здравейте колеги ,
трябва ми някаква информация относно този язовир. Язовира е на 3 км от гр . Нови пазар и освен Михайловски, се води още - Нови пазар 1. Аз съм от Нови пазар и тея дни ще ходя да го проверя , като ще споделя тук как е положението . Миналата година го източиха и обраха рибата , като беше 15 лв - три въдици , но не съм ходил за риба . Ходил съм само на оглед , та затова питам , някой ходил ли е , какво излиза и т.н , защото много ясно , че като ида там ще ми кажат , че всичко излиза и по много (същото което ми казаха и миналата година) , но като цяло повечето хора, които съм разпитвал не бяха особено впечатлени. Гледал съм снимки с едри каракуди , но не знам . Чувал съм и за шарани и червеноперки , но нека някои , които е ходил да сподели.
s.garnoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Язовир Михайловски

Мнение от s.garnoev »

Като е източван миналата година , как ще има едри каракуди и шарани.Арендаторите имат хиляди трикове да ни зарибят.Проверката е висша форма на доверие.Успех колега.
Bojan1
новобранец
новобранец

Re: Язовир Михайловски

Мнение от Bojan1 »

И все пак няма язовир без риба . Да вярно , че като са останали два шарана в целия язовир върви ги хвани. Но мисля , че гледах снимки след източването-язовира не е много малък и не беше напълно източен , но беше извадена доста риба - толостолоб и шаран , в нета имаше и публикации . Но за този язовир нищо не се чува , дали не е зарибяван отново и някои да е ходил след това ? Иначе , че ще проверя , ще проверя , но от любопитство да чуя от колеги.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”