Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Каракудиада яз.Сопот
- Menkata
- фен клуб-скобар
Каракудиада яз.Сопот
Здравейте на всички реших и аз да пусна един репортаж от откриването ми на моя дом яз.Сопот.Както обичайно винаги избирам делничните дни,защото и хората са по - малко и рибата по спокойна.Начален старт на разузнаване в събота сутринта
.Разходка около язовра с едно телескопче за тест.Още в от стената палатки и каравани,хората спяха ,но поставени колчета.За 6 часа разходка и 4 часа хвърлене три риби и едно късане то не бе късане ,а отви цялата навита корда.Разузнаването приключи и трябваше да се прибирам вече за работа,но знаех че ще се върна в понеделник.Речено сторено.Тръгване в 7 сутринта товарене на цигания и газззз ,бях посрещнат със спокойствие и за мое съжаление с доста лодки във водата дори едната от тях беше заела моята позиция.Нищо винаги има и резервен план.

Захранката както винаги царевица дипната.След около час вече се завъртяха първите риби и резултата беше на лице

Това беше само началото.За да вдигна размера на рибите извадих от пелетите на "БАБА"

Кепа малко голям ,че да не личат ,че рибите са малки.Шегувам се има трофей които чат пат се закачат и не исках да рискувам както в събота
Красота!

Дано не изплаша някой ,с късметлиската тениска

Към 12 както винаги се поевиха и първите облаци и трябваше да се отправяме към колата.Резултата беше зашеметяваш към 12 - 13 кила риба.

Прекарах чудесно ,но края беше най - хубав.Преди години не осъзнавах ,че няма нищо по - хубаво от това да дариш живот.Колеги апелирам всички ,които ходят на Сопот,а не само там.Със собствени средства зарибихме есента.Сега ловите зарибителния материял.МОЛЯ ВИ ,ВРЪЩАЙТЕ ГИ.Подарете живот.Живота е нещо безценно.Ще се почуствате много по - добре от колко да е сложите в торбата и да се облизвате на кокали.Рибите на Сопот имат уникално свойство да растат с бърз темп.И аз преди години имах грешно мислене,ноо....
Релиз от днес
Поздрави на всички
След месец почваме амурите 

Захранката както винаги царевица дипната.След около час вече се завъртяха първите риби и резултата беше на лице

Това беше само началото.За да вдигна размера на рибите извадих от пелетите на "БАБА"

Кепа малко голям ,че да не личат ,че рибите са малки.Шегувам се има трофей които чат пат се закачат и не исках да рискувам както в събота

Красота!

Дано не изплаша някой ,с късметлиската тениска

Към 12 както винаги се поевиха и първите облаци и трябваше да се отправяме към колата.Резултата беше зашеметяваш към 12 - 13 кила риба.

Прекарах чудесно ,но края беше най - хубав.Преди години не осъзнавах ,че няма нищо по - хубаво от това да дариш живот.Колеги апелирам всички ,които ходят на Сопот,а не само там.Със собствени средства зарибихме есента.Сега ловите зарибителния материял.МОЛЯ ВИ ,ВРЪЩАЙТЕ ГИ.Подарете живот.Живота е нещо безценно.Ще се почуствате много по - добре от колко да е сложите в торбата и да се облизвате на кокали.Рибите на Сопот имат уникално свойство да растат с бърз темп.И аз преди години имах грешно мислене,ноо....
Релиз от днес
Поздрави на всички

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- научил се да хвърля
Re: Каракудиада яз.Сопот
Супер сте!Браво за релийза!
-
- научил се да хвърля
Браво!Добър риболов.Дано годината да продължи така.
- pacho109
- сериозен играч
Браво,колега 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Браво!Чудесно откриване си направил колега!
Евала Менка, рибата още ли е по плиткажите?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- Menkata
- фен клуб-скобар
Да все още е там,но е хвърлила хайвера.И ще влиза в дълбокото още малко да напечеtopsoft написа:Евала Менка, рибата още ли е по плиткажите?

- nocalled
- научил се да хвърля
браво колега, радостно е да видиш рибар от по-старата генерация да пуска рибите.
you'd better run...
ААААААААААААААААААААААА,нещо ти казах,и ти там.
Браво Менка,в събота мисля да ги подърпам и аз
Че бях на спа бре,па и там дръпнаме нещо

Че бях на спа бре,па и там дръпнаме нещо

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Данчо оставил съм ти на теб от най - големитеяз,Сопот написа:ААААААААААААААААААААААА,нещо ти казах,и ти там.
Че бях на спа бре,па и там дръпнаме нещо![]()

Благодаря,печен си тиMenkata написа:Данчо оставил съм ти на теб от най - големитеяз,Сопот написа:ААААААААААААААААААААААА,нещо ти казах,и ти там.
Че бях на спа бре,па и там дръпнаме нещо![]()
.Ти си майстор ще ги фатяш

Риба къща няма.
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Супер откриване! Браво!
Една дума: ЯКО!
И за напред все така да ви върви!
И за напред все така да ви върви!
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
С какви аромати гласи царевицата колега и само на царевица ли лови?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Баш откриване и високо вдигната летва, дано всеки излет е поне толкова дашен занапред 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;