Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

вупрос
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
вупрос
Увазаеми съфорумци ,
моля да ми отговорите на следният въпрос : от 1 до 15 август те бъда на ахтопол каква риба на каква сръв да 4акам и да се подготвя ?
П.С. немозах да намеря ни6то за рибата в този период (август) благодаря предварително и наслука
моля да ми отговорите на следният въпрос : от 1 до 15 август те бъда на ахтопол каква риба на каква сръв да 4акам и да се подготвя ?

П.С. немозах да намеря ни6то за рибата в този период (август) благодаря предварително и наслука

Последно промяна от Smile859 на Сря Май 28, 2014 1:03 pm, променено общо 1 път.
- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Re: вупрос
Колега оправи си драсканиците, защото ме съмнява някой да ти отговори сериозно на така зададения вУпрос!!!
- Don4o_62
- учете се от него
питиетата
май са почнати от сабахлен 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- dido ov4arica
- новобранец

Ко речи? 

-
- научил се да хвърля
Правописа е за оправяне.Във форума се пише на кирилица.
На въпроса - платерина на морски червей - 1-2 лева е кутийката.
На въпроса - платерина на морски червей - 1-2 лева е кутийката.
а монтажа ? дънен ли ?
На Ахтопол- попчета прилични размери!
Обаче река ВЕЛЕКА на устието е 50 метра широка и 8 метра дълбока там е мястото...
Хващаш пътя за Синеморец и си на РЕКАТА- около 5километра.
Другият пениз е да изчакаж някой рибар с лодка на кея да ти продаде някой КАЛКАН...
Калкан — Уикипедия
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 0%B0%D0%BD" onclick="window.open(this.href);return false;
Обаче река ВЕЛЕКА на устието е 50 метра широка и 8 метра дълбока там е мястото...
Хващаш пътя за Синеморец и си на РЕКАТА- около 5километра.
Другият пениз е да изчакаж някой рибар с лодка на кея да ти продаде някой КАЛКАН...
Калкан — Уикипедия
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 0%B0%D0%BD" onclick="window.open(this.href);return false;
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Само че,калкана в момента е под забрана.
После да няма, - "гледам го ще бяга към храстите,
та рекох да върна във водата."
После да няма, - "гледам го ще бяга към храстите,
та рекох да върна във водата."

Последно промяна от КИРО на Сря Май 28, 2014 4:07 pm, променено общо 1 път.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
заргана ? чернокопа ?
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Акули на пръст -без нокът задължително иначе не взима ! Сафрид океански - не е хубав ! Тука там по някой калмар и октопод по тъмно ! Успех с риболова .
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Ами колега,ако се задържи така времето до август може да пробваш за зарган,илария,чернокоп,лефер и тн.Ама не се знае!?Принципно излиза по това време вече зарган,но са рядкост.Сега сигурно някой от колегите ще ме оспори,но това е мое наблюдение.Направо си вземи такъмите ии си ходи на реката там ще имаш повече риболов.Пък и ако някой местен се запознаете може да те заведе и за пъстърва на реката.Излизат доста хубави балканки.Гледай инфото след 20 юли!
мерси на всички за отговорите
имам последен въпрос : понеже никой не спомена чепаре - има ли смисъл да вземам ?
имам последен въпрос : понеже никой не спомена чепаре - има ли смисъл да вземам ?
Винаги има смисъл да го вземешSmile859 написа:понеже никой не спомена чепаре - има ли смисъл да вземам ?

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- научил се да хвърля
Колега ако си свободен ти препоръчвам друг вид лов по това време
Ако не търси кефалови риби по морето и устието на реката. Чепарето може да се пробва ама по добре е нощен риболов на плувка , стръв скарида . Наслука