Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Отглеждане на торен червей
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Отглеждане на торен червей
Здравейте!Искам да попитам как най-лесно да си отглеждам торни червеи в апартамент

- SBANKOV
- ще става разбирач
Re: Отглеждане на торен червей
Един съвет от мен, огледай се за място някъде около апартамента, примерно зад блока.
Трябва ти единствено тор, влага, дупка и нещо което да им пази сянка и да не им се изпарява влагата.
пп Още един съвет, ако имаш от къде да си вземаш тор, за да ги храниш мисля че епо добър вариант да копаеш в нея и да си вадиш вместо да я носиш до у вас.
Вкъщи в саксия не става
Трябва ти единствено тор, влага, дупка и нещо което да им пази сянка и да не им се изпарява влагата.
пп Още един съвет, ако имаш от къде да си вземаш тор, за да ги храниш мисля че епо добър вариант да копаеш в нея и да си вадиш вместо да я носиш до у вас.
Вкъщи в саксия не става
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Прав е колегата.SBANKOV написа:Един съвет от мен, огледай се за място някъде около апартамента, примерно зад блока.
Вкъщи в саксия не става

Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
-
- научил се да хвърля
http://www.otnishtoneshto.com/2011/08/blog-post_09.html" onclick="window.open(this.href);return false; А това дали ще стане като идея.
Колега, намери си някоя ферма наблизо. Това е много разправия за нищо. Аз взимам на 10 лева килограма от една ферма. С един килограм няма да обяснявам колко души и колко дни ловят 

- kaminero65
- научил се да хвърля
Колега ако взимаш чист килограм за 10 лв ще си платя куриера да ми пратиш до Русе,ако можеbulram написа:Колега, намери си някоя ферма наблизо. Това е много разправия за нищо. Аз взимам на 10 лева килограма от една ферма. С един килограм няма да обяснявам колко души и колко дни ловят
Team Milo - feel the difference
-
- научил се да хвърля
Вече три-четири години с колега гледаме в мазето на блока торни червеи в голяма кофа.Три пъти в годината вадим част от торта и слагаме нова.Винаги ги покриваме с влажен памучен плат, а торта е влажна.До сега няма проблем.