Отглеждане на торен червей

Модератор: Paublo_Eskobar

kirko999
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Отглеждане на торен червей

Мнение от kirko999 »

Здравейте!Искам да попитам как най-лесно да си отглеждам торни червеи в апартамент :D :D
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Отглеждане на торен червей

Мнение от SBANKOV »

Един съвет от мен, огледай се за място някъде около апартамента, примерно зад блока.
Трябва ти единствено тор, влага, дупка и нещо което да им пази сянка и да не им се изпарява влагата.

пп Още един съвет, ако имаш от къде да си вземаш тор, за да ги храниш мисля че епо добър вариант да копаеш в нея и да си вадиш вместо да я носиш до у вас.
Вкъщи в саксия не става
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аватар
vobler4o
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vobler4o »

SBANKOV написа:Един съвет от мен, огледай се за място някъде около апартамента, примерно зад блока.
Трябва ти единствено тор, влага, дупка и нещо което да им пази сянка и да не им се изпарява влагата.

пп Още един съвет, ако имаш от къде да си вземаш тор, за да ги храниш мисля че епо добър вариант да копаеш в нея и да си вадиш вместо да я носиш до у вас.
Вкъщи в саксия не става
Прав е колегата. :P
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
kirko999
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kirko999 »

http://www.otnishtoneshto.com/2011/08/blog-post_09.html" onclick="window.open(this.href);return false; А това дали ще стане като идея.
Аватар
bulram
новобранец
новобранец

Мнение от bulram »

Колега, намери си някоя ферма наблизо. Това е много разправия за нищо. Аз взимам на 10 лева килограма от една ферма. С един килограм няма да обяснявам колко души и колко дни ловят :)
Аватар
kaminero65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kaminero65 »

bulram написа:Колега, намери си някоя ферма наблизо. Това е много разправия за нищо. Аз взимам на 10 лева килограма от една ферма. С един килограм няма да обяснявам колко души и колко дни ловят :)
Колега ако взимаш чист килограм за 10 лв ще си платя куриера да ми пратиш до Русе,ако може
Team Milo - feel the difference
s.garnoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s.garnoev »

Вече три-четири години с колега гледаме в мазето на блока торни червеи в голяма кофа.Три пъти в годината вадим част от торта и слагаме нова.Винаги ги покриваме с влажен памучен плат, а торта е влажна.До сега няма проблем.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”