Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Нова Придобивка
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- научил се да хвърля
Нова Придобивка
Привет на всички! Да се похваля, вече си имам нов спининг : Savage gear titanium, 9"-275cm 10-32g 145g,
от тук: http://taskers-angling.co.uk/pike-preda ... -spin/?p=2" onclick="window.open(this.href);return false; тук го намерих най тънко за UK ! Сега чакам с нетърпение, отварянето на щукарският сезон на 15/06/14, да му направя сефтето!
Поздрави на всички и
от тук: http://taskers-angling.co.uk/pike-preda ... -spin/?p=2" onclick="window.open(this.href);return false; тук го намерих най тънко за UK ! Сега чакам с нетърпение, отварянето на щукарският сезон на 15/06/14, да му направя сефтето!
Поздрави на всички и

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
Re: Нова Придобивка
А дано! Благодаря ти Колега!
- Vid
- кандидат преподавател
Честито колега, и по бързо да я сефтосаш....
В то форум, така и никой не ми повярва, че Savage gear имат наистина читави пръчки, инак де да знам в кой китайски гараж ги правят.... Пробвал съм различни на марката, но тези кои си струват в БГ са SG Bushwhacker XLNT и SG Parabellum Spin.
titanium ми е неизвестен модел, но много се надявам да е читав, като по гореспоменатите от мен.....
В то форум, така и никой не ми повярва, че Savage gear имат наистина читави пръчки, инак де да знам в кой китайски гараж ги правят.... Пробвал съм различни на марката, но тези кои си струват в БГ са SG Bushwhacker XLNT и SG Parabellum Spin.
titanium ми е неизвестен модел, но много се надявам да е читав, като по гореспоменатите от мен.....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Според мен няма значение каква е сопата важното е колегата да се чувства добре с нея и разбира се големи крокодили да лови ,пожелавам му го от все сърце!!! 

- stankof
- ще става разбирач
Колега честито!kris-uk написа:Сега чакам с нетърпение, отварянето на щукарският сезон на 15/06/14, да му направя сефтето!
Поздрави на всички и
А щукарския не е ли отдавна открит,или става дума за UK?
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
-
- научил се да хвърля
Благодаря Колеги!
За UK щукарския на 15/06/14
За UK щукарския на 15/06/14
- stankof
- ще става разбирач
Дано ги изпонатръшкаш тогава зъбатите след 2 седмици с новата гегаkris-uk написа:За UK щукарския на 15/06/14

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!