Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Макари Penn в гр.Пловдив
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Макари Penn в гр.Пловдив
Привет,колеги!
Някой може ли да ме насочи,има ли риболовен магазин в гр.Пловдив,който предлага и има в наличност макари Penn?
Интересувам се предимно за модели предназначени за сомски риболов на дъно.
Благодаря предварително!
Някой може ли да ме насочи,има ли риболовен магазин в гр.Пловдив,който предлага и има в наличност макари Penn?
Интересувам се предимно за модели предназначени за сомски риболов на дъно.
Благодаря предварително!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Re: Макари Penn в гр.Пловдив
на бул,Васил Априлов срещу заведението Емона има рибарски магазин там предлагат доста модели.Същите хора имат склад на едро в съседство до магазина където също има доста модели на пен.
-
- разбира нещата
Благодаря,колега!
Пожелавам ти здраве и големи риби!
Пожелавам ти здраве и големи риби!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Valmet,колегата те е насочил правилно....от Пеновете стават моделите Батъл и Спинфишер,има и други надеждни макари на малко по-ниски цени.......айде,че вече ги изхващаха.
валатът не най-лошото нещо на света
-
- разбира нещата
Вчера мой колега е отскочил до магазина на "В. Априлов".Имало само една макара,но при поръчка можели да доставят.Но,няма как да поръчам нещо,без да съм го видял с очите си и пипнал с ръцете си.
Приятел сподели,че Penn се предлагат и от Видракс.Има ли нещо вярно?
Акс,моята риба,няма кой да улови
Между другото,имам спомени,че щеше да се обаждаш! 
Приятел сподели,че Penn се предлагат и от Видракс.Има ли нещо вярно?
Точно към Спинфишър съм се насочил,но все още не мога да ги намеря в Пловдив.Качеството си струва пари,но можеш да споделиш и някой друг надежден модел.аксел написа:Valmet,колегата те е насочил правилно....от Пеновете стават моделите Батъл и Спинфишер,има и други надеждни макари на малко по-ниски цени.......айде,че вече ги изхващаха.
Акс,моята риба,няма кой да улови

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Доказана сомска макара е и Тика Кибернетик,можеш да я видиш на живо във Фишинг мания на прелеза на 6-ти септември,търси Дидо може да направи и някаква отстъпка,ако смяташ да ловиш с плетено или монофил,все пак тази макара има рекорд от 103кг. на По преди 3-4 години.При положение,че смяташ да ловиш с монофил има и доста по-бюджетни модели,примерно на Трабуко,разни рьобита,както и почти всички макари с ос на шпулата по-дебел от 4мм. и сравнително усилен предавателен механизъм.....Спинфишера е макара,която някак си не ми харесва,прекалено грубовата и грозна за високата си цена,шпулата и не предполага постигане на дистанция при хвърляне от бряг,Батъла ми харесва много повече.Обади се като имаш време,извинението примерно във вид на бира ще е от мене.
валатът не най-лошото нещо на света
-
- разбира нещата
Вярно,че в някои дискусии,тук във форума беше споменал за Тика-та!
Направо бях изключил за нея!
Днес минах покрай въпросния магазин,но нямаше как да се отбия-следващия път.Пък и съм доволен от обслужването,готини са там!
Бях се замислил,ако не намеря Пен,да взема една Рьоби.Има ги на "Филипово".
Макар че,почерпката не е важна от кого ще е.Важен е жеста и поемането на вината!
Направо бях изключил за нея!
Днес минах покрай въпросния магазин,но нямаше как да се отбия-следващия път.Пък и съм доволен от обслужването,готини са там!
Бях се замислил,ако не намеря Пен,да взема една Рьоби.Има ги на "Филипово".
Те,това е мъжка приказка-приемаш вината и черпиш!аксел написа:...извинението примерно във вид на бира ще е от мене.
Макар че,почерпката не е важна от кого ще е.Важен е жеста и поемането на вината!
Ако Ванката е без кола... Много ще има да му се извиняваш, мани-мани..аксел написа:извинението примерно във вид на бира ще е от мене.

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

-
- разбира нещата
Тихо бре,ще уплашиш човека!capetano написа:Ако Ванката е без кола... Много ще има да му се извиняваш, мани-мани..![]()

Моята таратайка,може и в Пловдив да нощува-до наше село и влакове,и автобуси стигат!

Имало било и някакво място тук, в София, дето имало Пенчета..
Ако сбъркаш да стигнеш насам - ще го търсим, поне района разбрах къде е.
Ако сбъркаш да стигнеш насам - ще го търсим, поне района разбрах къде е.

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"