Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовири край Шумен
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Язовири край Шумен
Здравейте, рибари и рибарки. Нужна ми е информация за язовирите в с.Царевброд (знам, че на единия се плаща 10лв. такса, а рибата не се) дали имат нещо за ловене. Днес в два ловно-рибарски в Шумен казват, че не знаят или по-скоро ги мързи да обясняват.
Също така имам желание да отида на яз. Мараш, но за него абсолютно нищо не знам как стоят нещата - знам само къде се намира. Моля за малко инфо
и мерси предварително.
Също така имам желание да отида на яз. Мараш, но за него абсолютно нищо не знам как стоят нещата - знам само къде се намира. Моля за малко инфо

-
- разбира нещата
Re: Язовири край Шумен
колега ,на царевбродския(долния),10лв и рибата не се плаща ,но друго не знам,а марашкия е свободен,но до мин .седмица е преливал и доста каракуда е минала през преливника.лови се предимно каракуда ,но има и шаран.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Re: Язовири край Шумен
thetouristna написа:Здравейте, рибари и рибарки. Нужна ми е информация за язовирите в с.Царевброд (знам, че на единия се плаща 10лв. такса, а рибата не се) дали имат нещо за ловене. Днес в два ловно-рибарски в Шумен казват, че не знаят или по-скоро ги мързи да обясняват.
Също така имам желание да отида на яз. Мараш, но за него абсолютно нищо не знам как стоят нещата - знам само къде се намира. Моля за малко инфои мерси предварително.
Следващия път пробвай първо с търсачката.... http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... &start=255" onclick="window.open(this.href);return false;