Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отпуската дойде, но накъде около Пловдив...
Модератор: Кърцата
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Отпуската дойде, но накъде около Пловдив...
Здравейте, колеги!
Отпуската дойде и е време да разпуснем с приятели някъде с любимото ни хоби - риболов, почивка, палатка, барбекю и нещо повече! Времето напоследък е ужасно, но от следващата седмица го дават пооправяне и мислим да се ориентираме на място с радиус - около 50 километра спрямо град Пловдив... Платено или не - няма значение ... искаме просто да се съберем приятели и да си прекараме хубаво за ден, два или повече! За нещастие от много работа нямах време да общувам с никой от колегите във форума и извън него и съм тотално лишен от информация къде да отидем, за да направим що-годе добър излет. За това спасението сте ми вие! Всяка информация ще ми е полезна, надявам се да има хора, които да ни помогнат да си изкараме добре, а след това ще има и репортаж! Поздрави и наслука на всички! 

SPINING FOREVER 

-
- научил се да хвърля
Re: Отпуската дойде, но накъде около Пловдив...

- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Колеги,благодаря ви за информацията, надявам се на още такава, но съм скептичен към Пясъка, докато не се напълни до горе ... Правище чувам само отрицателни отзиви, а Домлян като че ли е добре, но там е до място и ден ... целта е да си направим кефа и удоволствието все пак ... ще изберем нещо, надявам се на още отзиви - поздрави!
SPINING FOREVER 

-
- новобранец
Мисля че е добре да посетите два от платените водоеми в този радиус язовир Алмалъка до село Мътеница и яз Маньов Дол близо до Старосел на мътеница риболова нощно време мисля че не е разрешен но престойа е разрешен. за другия незнам.