Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Гащеризон - ремонт
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- научил се да хвърля
Гащеризон - ремонт
Здравейте ,миналата година си купих гащеризон (от най-ниския клас ) след няколко уловени щуки по невнимание го разпрах с 1 блесна дупката е на коляното около 1 см. дълга пробвах да го лепя с лепенки за гуми от ватре от вън но се разлепят идват слаби ... Някакви идеи за поправянето или ще трябва нов ? 

!!!НАСЛУКА!!!
- Efimov
- вече хвърля и на тежко
Re: Гащеризон - ремонт
Пробвай с черен силикон, този с който лепят стъклопакатите. при мен се получи но дупчицате беше малка. Иначе за лепило бих ти препоръчал Бизон.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз имах сьщият проблем ,но с ботуши.
Носих ги на човек дето лепи вело гуми ,не успя .Мазах с няколко вида силикон ,сьщо не стана .
В последствие ме светнаха познати ,ходих до детски магазин в който се продават надуваеми басейни ,пояси и разните им там производни
Взех си лепило за басейни и проблемьт се реши ,малко от лепилцето и парче от текстилен дьждобран правят чудеса !!
Поздрави !!
Носих ги на човек дето лепи вело гуми ,не успя .Мазах с няколко вида силикон ,сьщо не стана .
В последствие ме светнаха познати ,ходих до детски магазин в който се продават надуваеми басейни ,пояси и разните им там производни

Взех си лепило за басейни и проблемьт се реши ,малко от лепилцето и парче от текстилен дьждобран правят чудеса !!
Поздрави !!
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Гледам,често си и в Каварна.
Като имаш път,донеси ми го - ще те забавя 20 мин,ако реша че мога да го оправя де.
Трябва се види какъв точно е материала.
Като имаш път,донеси ми го - ще те забавя 20 мин,ако реша че мога да го оправя де.
Трябва се види какъв точно е материала.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Благодаря ти Киро , но нямам възможност да ти го донеса за жалост.. ще пробвам на колегата идеята с лепилата за детски играчки и ще пиша ... Благодаря за бързите отговори 

!!!НАСЛУКА!!!
- Don4o_62
- учете се от него
Бизон за меко пвц,гаранция на 200 пр.
скоро на колега помогнах, като и той сменил разни лепила
изчистваш със шкурка,мажеш тънко около дупката и матеряла за лепене дето е овит около тубичката,чакаш минута и притискаш с нещо тежко,на другия ден си готов за нови подвизи без да се мокреш

изчистваш със шкурка,мажеш тънко около дупката и матеряла за лепене дето е овит около тубичката,чакаш минута и притискаш с нещо тежко,на другия ден си готов за нови подвизи без да се мокреш

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

По всяка вероятност материала е ПВЦ. Би трябвало да стане с всяко лепило за меко ПВЦ или за лодките.
Може и с полиуретаново лепило / ползва се за фуги и подобни в строителството/, но обикновено е във вид на салам и едва ли си заслужава да взимаш цяла опаковка от него.
Може и с полиуретаново лепило / ползва се за фуги и подобни в строителството/, но обикновено е във вид на салам и едва ли си заслужава да взимаш цяла опаковка от него.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не става ,изпробвано е вече !!КАЯ написа:Може и с полиуретаново лепило
Това за лодките ще става ,почти сигурно е ,не сьм се сещал за него !!
Поздрави !!
пп:Но пьк се убедих ,че PU няма равно за лепене на обувки .Иначе досега трябваше да сьм купил обувна фабрика за малкият

пп: Проблемьт при по евтините гащеризони и ботуши е материята .По скоро бих я сравнил вьншният слой сьс сатен ,отколкото с pvc !!
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Точно щото съм го ползвал за обувки и спукани дюшеци /надуваеми/ Интекс предположих, че би свършило работа.
П.п. Имам залепена предпазна алуминиева шина на лодката за сега няма проблем.
П.п. Имам залепена предпазна алуминиева шина на лодката за сега няма проблем.
- КИРО
- Обратна връзка:
Затова първо исках да видя материята.muerter написа:........По скоро бих я сравнил вьншният слой сьс сатен ,отколкото с pvc !!
И аз мога да дам всякакви гаранции - но така наизуст не казвам нищо.
ПВЦ и поливинил,са два различни материала,и затова и лепилата са различни.
Това със саламите го забравете.....

Имам ремонтен комплект точно за ПВЦ гащеризон!Остана ми от един гащеризон който не е в мен вече,а комплекта остана!Съдържа специално лепило и парче материя за поправките!Не е ползван!Ако колегата има интерес да се свърже с мен да го спазарим,писал съм му и на ЛС!
Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Решението е Лепило - Бизон течна гума и мрежичка от ремонтните комплекти
-
- разбира нещата
киро ,само да те коригирам,поливинилхлорид и ПВЦ,са наименования на един и същи материалКИРО написа:ПВЦ и поливинил,са два различни материала

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- КИРО
- Обратна връзка:
Дельо,абе говоря за лодките,и плажните дюшеци ( има и лодки от този материал,както и разни банани )
Не съм химик,не знам точните наименования,
ама като видя и пипна материала,знам към кое лепило да посегна.
Да - за плажните БИЗОНа върши работа,ама за лодките-забравете.
Май само винил бяха - там не споря ве.
Не съм химик,не знам точните наименования,
ама като видя и пипна материала,знам към кое лепило да посегна.
Да - за плажните БИЗОНа върши работа,ама за лодките-забравете.
Май само винил бяха - там не споря ве.
-
- разбира нещата
именно,едното е винилово ,а другото е полипропилен или полиетилен.и по вторичните изкупуват не изкупуват пвц-то,преди време работехме с такова фолио ,и бяхме събрали доста отпадак ,викам ,ше изкараме някой лев ,ама наиси,те като го видяха и викат ,то пвц ,бе бате
.сега се стеих ,че брезентите на камионите са от поливинилови платнища и се лепят с пистолет за горещ въздух,основата се изчиства с бензин,и се поставя лента от същия материал ,с пистолета се нагрява ,и се претиска с твърд предмет да залепне.става като "чисто ново ,малко употребявано"
дали на гащиризона ,няма да е удачно ,ако е от пвц ,така да се лепи

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."