Съвет за бивакуване на Жребеца или Копринка

Модератор: Кърцата

Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Съвет за бивакуване на Жребеца или Копринка

Мнение от pacho69 »

Пичове, сърбът ма макарите и с баджанако сме решили да ги начешем на 2-3 дневен риболов - дестинацията Стара Загора - Казанлък - Нова Загора. Дайте акъл за удобни за бивак места в тоз район Ше се мъчим за шаран основно. Отсега Благодарско
По-голям шаран от рибаря няма...
Райчин
новобранец
новобранец

Re: Съвет за бивакуване на Жребеца или Копринка

Мнение от Райчин »

Идеята е добра.И двете места дават риба и то добра.Ако отидеш на Жребчево,след р-т Жребеца,вдясно е пътя за старата ракетна площадка-асфалтов и след него,на 30тина метра се вижда мек път-слизаш по него и се озоваваш пред оромен залив-пътя е коларски,не е много добър,но мястото е перфектно-горичката е дъбова.Може да продължиш по главния път,следва голям ляв завой и след него вдясно пак мек път.Като слезеш по него си пак на същия залив,но от западната му страна.Гората е борова и има поляни.Колкото до Копринка-след стената,срещу острова излиза як костур и дърти червеноперки.Наслука и да докладваш.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Момчета, дайте малко инфо де, времето си върви, утре ше доде Срядата и нема да знам по кий път да хвана?
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

Привет, колега.
Преди 2 седмици и аз бях с подобна дилема. На избраното място стигнах късно вечерта, а пътят беше доста обрасъл и не исках да минавам от там с все още новата ми кола.... отидох пеш и много го харесах мястото, но нямаше как без багажа до себе си е отвратително. и се отказах. В галерията ми има сателитна снимка на въпросното място. Ако имате по проходима кола ще стигнете без проблем. Брегът е равен и широк, има избор на места, самият язовир е много приятен за риболов.
Наслука от мен и ако отидете там да чуем резултата :D
В случай че не се разбра, говоря за Жребчево :drinkers:
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

icho_87 написа: В галерията ми има сателитна снимка на въпросното място.
Не е лошо,ама там ще ти минат 100 лодки на ден през въдиците :)
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”