Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Върба Радомирско
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Върба Радомирско
От вторник до неделя миналата седмица бях на язовир Върба до Радомир.Целта беше да си почина от натовареното ежедневие.Справих се.Риболова беше приличен,доста риби хванах....може би над 50.Предимно бяха шаранчета с големина до 2 кг и амурета от 2 до 5 кг.Искаха си подхранване със суха царевица поне по веднъж на ден.90 % от кълването беше през ноща.

Не бях писал скоро тук,но не може вечно да се мълчи.

Не бях писал скоро тук,но не може вечно да се мълчи.
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Re: Върба Радомирско
браво! на плувка има ли някакъв риболов?
-
- новобранец
браво , а може ли някаква информация: такси, рибно богатство, 

- BenSharman
- новобранец
Браво Колега , чудесно торпедо ! 

Когато човек е на Лов или Риболов, Господ не му брои дните.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не съм опитвал на плувка,но и не видях някой да лови.
Условията са 8 лв на въдица за 12 часа.Рибата се взима за който желае.
Условията са 8 лв на въдица за 12 часа.Рибата се взима за който желае.
-
- новобранец
мерси за отговора

- Батко Емо
- разбира нещата
Е браво!
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
На какви цени?drebens написа:...........................Рибата се взима за който желае.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Без пари.
А рибното богатство е шаранчета( аз съм виждал до 3 кг), амурета до 10 и толстолоби до 20+. Има и доста едри каракуди.
А рибното богатство е шаранчета( аз съм виждал до 3 кг), амурета до 10 и толстолоби до 20+. Има и доста едри каракуди.
Привет колеги, вчера посетихме язовира - пълна скръб.
Пристигаме и питаме един човек, който ловеше на плувка - как е положението - ами за сега нищо, обаче пазача му казал че в петък пускали големи шарани, питаме за условията и човека ни каза 7лв на пръчка и каквото хванеш си го взимаш и ние ОК. Разпънахме такъмите, заметнахме и идва пазача. Давам му 7лв а той - таксата е 10лв за 12ч, 15 за 24ч - казвам му какво са ни казали, а той няма такова нещо 7лв беше преди 5год, миналата била 8 а тая е 10лв. Платихме му и го питаме и за рибата - каква има кога са пускали - ооо има всякаква шаран, амур, щука, бяла риба, каракуда, сом. В Четвъртък пуснахме много риба и големи шарани ама онези с палатките изловиха половината
и ние е вие колко сте пуснали и той еми 100кг ама те хванаха 25 шарана.
Еми колеги, 8ч прекарани на гьола нито една риба неизигра, никой от 10на човека нехвана и една каракуда. Хранихме доволно, пробвахме на царевица, червей, пелети и накрая и на топчета даже, на плувка, на дъно - се тая, червейте нямаше какво да ми измуче - трагедия.
Абе с две думи "Хубаво място .................. ама само за сране".
Пристигаме и питаме един човек, който ловеше на плувка - как е положението - ами за сега нищо, обаче пазача му казал че в петък пускали големи шарани, питаме за условията и човека ни каза 7лв на пръчка и каквото хванеш си го взимаш и ние ОК. Разпънахме такъмите, заметнахме и идва пазача. Давам му 7лв а той - таксата е 10лв за 12ч, 15 за 24ч - казвам му какво са ни казали, а той няма такова нещо 7лв беше преди 5год, миналата била 8 а тая е 10лв. Платихме му и го питаме и за рибата - каква има кога са пускали - ооо има всякаква шаран, амур, щука, бяла риба, каракуда, сом. В Четвъртък пуснахме много риба и големи шарани ама онези с палатките изловиха половината

Еми колеги, 8ч прекарани на гьола нито една риба неизигра, никой от 10на човека нехвана и една каракуда. Хранихме доволно, пробвахме на царевица, червей, пелети и накрая и на топчета даже, на плувка, на дъно - се тая, червейте нямаше какво да ми измуче - трагедия.
България ни е една - нека да я пазим поне ЧИСТА! 

Колега както изглежда Вас са Ви хванали за шарани. Що се доверявате на всеки пост на 100 % незнам?achocom написа:Привет колеги, вчера посетихме язовира - пълна скръб.

По-голям шаран от рибаря няма...