Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Надуваема лодка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Надуваема лодка
Колеги от няколко дена само гледам из нета клипове на лодки и се спрях на моделите на Хонда Т35-АЕ2 но един приятел ми сподели че не били много здрави и ми предложи да се замисля за Mercury Adventure Enduro 320 FRP Мога да дам 2500лв но не знам вече коя да избера.Трябва ми здрава и стабилна лодка дори и когато ходя на почивка по морето да не се притеснявам от вълни и че ще я нарежа по брега. Нов съм в бранша ако можете помагайте. Благодаря предварително!
- 6tukara
- ще става разбирач
Re: Надуваема лодка
Бих ти препоръчал тази високи бордове стабилна.
http://www.hydrostart.com/1.%D0%9B%D0%B ... YAM_340_S/" onclick="window.open(this.href);return false;
Имам тази едно към едно е с горната и е произведена във франция. Мисля че Булстар от Бургас ги внасят.
http://www.pecheur.com/en/gb/buy-inflat ... 88157.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hydrostart.com/1.%D0%9B%D0%B ... YAM_340_S/" onclick="window.open(this.href);return false;
Имам тази едно към едно е с горната и е произведена във франция. Мисля че Булстар от Бургас ги внасят.
http://www.pecheur.com/en/gb/buy-inflat ... 88157.html" onclick="window.open(this.href);return false;
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
Виж тази хонда http://www.nariba.com/obiavi/obiava/HONDA-3-50m-a4631" onclick="window.open(this.href);return false; Изключително запазена лодка,пускана е не повече от 15 пъти на вода.За море това е една от най добрите надуваеми лодки ,много мореходна ,големи балони,стъклопластов транец(не гние) ,широка.Има и нов мотор за нея.На мой приятел е и гарантирам за думите си.
- 6tukara
- ще става разбирач
За парите си тази лодка е супер особенно ако е в добро състояние.vakril.k написа:Виж тази хонда http://www.nariba.com/obiavi/obiava/HONDA-3-50m-a4631" onclick="window.open(this.href);return false; Изключително запазена лодка,пускана е не повече от 15 пъти на вода.За море това е една от най добрите надуваеми лодки ,много мореходна ,големи балони,стъклопластов транец(не гние) ,широка.Има и нов мотор за нея.На мой приятел е и гарантирам за думите си.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Колега дай малко снимки на тази твоята лодка ,да я видим на живо6tukara написа:
Аз там съм пораснал...
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Подобни лодки не се събират в багажник на кола... всяка една надуваема лодка може да се спука на брега, ако ще и най-великата марка да е... По-добре се ориентирайте към РИБ - хем е още по-стабилна, хем може да се влачи по пясъка без балоните да допират земята...Gambeza написа:...Трябва ми здрава и стабилна лодка дори и когато ходя на почивка по морето да не се притеснявам от вълни и че ще я нарежа по брега...
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
За РИБ-а ще трябва и колесар, за да се "влачи" по пътя без балоните да допират асфалта
А пък с колесар работата малко се усложнява - трябва да му търсиш паркинг /охраняем/, местата за пускане на лодка с колесар не са много...

А пък с колесар работата малко се усложнява - трябва да му търсиш паркинг /охраняем/, местата за пускане на лодка с колесар не са много...
На твоя приятел му прати много здраве от мен. Хонда са едни от най-здравите лодки.Gambeza написа:Колеги от няколко дена само гледам из нета клипове на лодки и се спрях на моделите на Хонда Т35-АЕ2 но един приятел ми сподели че не били много здрави ...
Взимай Хондата и нямаш никакви грижи ползвам такава осем години,няма разлепване и си е като нова!
Разбирам колега ама риповете доколкото гледам са доста скъпи! И колесар...то стана Камила с Рогове.Не че някои ден няма и до там да стигна ама сега още в самото начало искам да не е рипТедо написа:Подобни лодки не се събират в багажник на кола... всяка една надуваема лодка може да се спука на брега, ако ще и най-великата марка да е... По-добре се ориентирайте към РИБ - хем е още по-стабилна, хем може да се влачи по пясъка без балоните да допират земята...Gambeza написа:...Трябва ми здрава и стабилна лодка дори и когато ходя на почивка по морето да не се притеснявам от вълни и че ще я нарежа по брега...
Аз ако дам толкова пари за гуменетка ще я повардвам доста добре

Не знам колега тук се чуват др.отзиви точно за хондата,че се се разлепят и че била супер китаец. Иначе тя наи ми допадаvalkata34 написа:Взимай Хондата и нямаш никакви грижи ползвам такава осем години,няма разлепване и си е като нова!

hgtod написа:За РИБ-а ще трябва и колесар, за да се "влачи" по пътя без балоните да допират асфалта![]()
![]()
![]()
А пък с колесар работата малко се усложнява - трябва да му търсиш паркинг /охраняем/, местата за пускане на лодка с колесар не са много...На твоя приятел му прати много здраве от мен. Хонда са едни от най-здравите лодки.Gambeza написа:Колеги от няколко дена само гледам из нета клипове на лодки и се спрях на моделите на Хонда Т35-АЕ2 но един приятел ми сподели че не били много здрави ...

Ямахата на един приятел е 2009 и транеца и изгни(250лв)ремонт,аз имам хонда 2008 не е мръднала/мнго е стабилна не спада и мисля ,че си заслужава
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Лепенето на тези лодки се извършва ръчно и при никоя марка няма 100% гаранция, че няма да бъде допусната грешка. Влияние оказват и много странични фактори като влажност и температура на въздуха в помещението. Важен е контролът на качеството преди лодките да бъдат опаковани в кашона за експедиция. Моите наблюдения от вече над 10 годишния ми опит с внос на лодки е, че има повече проблеми с партиди лодки, произведени в периода януари-април, когато температурите са по-ниски, влажността по-висока а производството най-натоварено. Най-надеждни са лодките произведени през август-ноември, като с лодки произведени през този период може да се каже, че не съм имал никакви проблеми. Принципно всяка лодка, преди да бъде опакована стои поне 24 часа напомпена за проверка че не издиша отнякъде. Друг е въпроса дали това се спазва винаги от всички производители...
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
Скъпото грозде е кисело .Gambeza написа:Не знам колега тук се чуват др.отзиви точно за хондата,че се се разлепят и че била супер китаец. Иначе тя наи ми допадаvalkata34 написа:Взимай Хондата и нямаш никакви грижи ползвам такава осем години,няма разлепване и си е като нова!