Надуваема лодка

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
Gambeza
новобранец
новобранец

Надуваема лодка

Мнение от Gambeza »

Колеги от няколко дена само гледам из нета клипове на лодки и се спрях на моделите на Хонда Т35-АЕ2 но един приятел ми сподели че не били много здрави и ми предложи да се замисля за Mercury Adventure Enduro 320 FRP Мога да дам 2500лв но не знам вече коя да избера.Трябва ми здрава и стабилна лодка дори и когато ходя на почивка по морето да не се притеснявам от вълни и че ще я нарежа по брега. Нов съм в бранша ако можете помагайте. Благодаря предварително!
Аватар
6tukara
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Надуваема лодка

Мнение от 6tukara »

Бих ти препоръчал тази високи бордове стабилна.
http://www.hydrostart.com/1.%D0%9B%D0%B ... YAM_340_S/" onclick="window.open(this.href);return false;

Имам тази едно към едно е с горната и е произведена във франция. Мисля че Булстар от Бургас ги внасят.
http://www.pecheur.com/en/gb/buy-inflat ... 88157.html" onclick="window.open(this.href);return false;
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

Виж тази хонда http://www.nariba.com/obiavi/obiava/HONDA-3-50m-a4631" onclick="window.open(this.href);return false; Изключително запазена лодка,пускана е не повече от 15 пъти на вода.За море това е една от най добрите надуваеми лодки ,много мореходна ,големи балони,стъклопластов транец(не гние) ,широка.Има и нов мотор за нея.На мой приятел е и гарантирам за думите си.
Аватар
6tukara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от 6tukara »

vakril.k написа:Виж тази хонда http://www.nariba.com/obiavi/obiava/HONDA-3-50m-a4631" onclick="window.open(this.href);return false; Изключително запазена лодка,пускана е не повече от 15 пъти на вода.За море това е една от най добрите надуваеми лодки ,много мореходна ,големи балони,стъклопластов транец(не гние) ,широка.Има и нов мотор за нея.На мой приятел е и гарантирам за думите си.
За парите си тази лодка е супер особенно ако е в добро състояние.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

6tukara написа:
Имам тази едно към едно е с горната и е произведена във франция. Мисля че Булстар от Бургас ги внасят.
http://www.pecheur.com/en/gb/buy-inflat ... 88157.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Колега дай малко снимки на тази твоята лодка ,да я видим на живо
Аз там съм пораснал...
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

Gambeza написа:...Трябва ми здрава и стабилна лодка дори и когато ходя на почивка по морето да не се притеснявам от вълни и че ще я нарежа по брега...
Подобни лодки не се събират в багажник на кола... всяка една надуваема лодка може да се спука на брега, ако ще и най-великата марка да е... По-добре се ориентирайте към РИБ - хем е още по-стабилна, хем може да се влачи по пясъка без балоните да допират земята...
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

За РИБ-а ще трябва и колесар, за да се "влачи" по пътя без балоните да допират асфалта :lol: :lol: :lol:
А пък с колесар работата малко се усложнява - трябва да му търсиш паркинг /охраняем/, местата за пускане на лодка с колесар не са много...
Gambeza написа:Колеги от няколко дена само гледам из нета клипове на лодки и се спрях на моделите на Хонда Т35-АЕ2 но един приятел ми сподели че не били много здрави ...
На твоя приятел му прати много здраве от мен. Хонда са едни от най-здравите лодки.
Аватар
valkata34
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valkata34 »

Взимай Хондата и нямаш никакви грижи ползвам такава осем години,няма разлепване и си е като нова!
Аватар
Gambeza
новобранец
новобранец

Мнение от Gambeza »

Тедо написа:
Gambeza написа:...Трябва ми здрава и стабилна лодка дори и когато ходя на почивка по морето да не се притеснявам от вълни и че ще я нарежа по брега...
Подобни лодки не се събират в багажник на кола... всяка една надуваема лодка може да се спука на брега, ако ще и най-великата марка да е... По-добре се ориентирайте към РИБ - хем е още по-стабилна, хем може да се влачи по пясъка без балоните да допират земята...
Разбирам колега ама риповете доколкото гледам са доста скъпи! И колесар...то стана Камила с Рогове.Не че някои ден няма и до там да стигна ама сега още в самото начало искам да не е рип
Аз ако дам толкова пари за гуменетка ще я повардвам доста добре :D
Аватар
Gambeza
новобранец
новобранец

Мнение от Gambeza »

valkata34 написа:Взимай Хондата и нямаш никакви грижи ползвам такава осем години,няма разлепване и си е като нова!
Не знам колега тук се чуват др.отзиви точно за хондата,че се се разлепят и че била супер китаец. Иначе тя наи ми допада :?
Аватар
Gambeza
новобранец
новобранец

Мнение от Gambeza »

hgtod написа:За РИБ-а ще трябва и колесар, за да се "влачи" по пътя без балоните да допират асфалта :lol: :lol: :lol:
А пък с колесар работата малко се усложнява - трябва да му търсиш паркинг /охраняем/, местата за пускане на лодка с колесар не са много...
Gambeza написа:Колеги от няколко дена само гледам из нета клипове на лодки и се спрях на моделите на Хонда Т35-АЕ2 но един приятел ми сподели че не били много здрави ...
На твоя приятел му прати много здраве от мен. Хонда са едни от най-здравите лодки.
:shock: А сега де :?:
Аватар
valkata34
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valkata34 »

Никакво разлепване няма,мойта е на колесар с мотор 78-кила който не се сваля от транеца при транспорт и всичко е тапа.Казах ти вече 8г. единствено въжето изгоря от слънцето и взе да се къса лесно.

Изображение
kamson
новобранец
новобранец

Мнение от kamson »

Ямахата на един приятел е 2009 и транеца и изгни(250лв)ремонт,аз имам хонда 2008 не е мръднала/мнго е стабилна не спада и мисля ,че си заслужава
promarine
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от promarine »

Лепенето на тези лодки се извършва ръчно и при никоя марка няма 100% гаранция, че няма да бъде допусната грешка. Влияние оказват и много странични фактори като влажност и температура на въздуха в помещението. Важен е контролът на качеството преди лодките да бъдат опаковани в кашона за експедиция. Моите наблюдения от вече над 10 годишния ми опит с внос на лодки е, че има повече проблеми с партиди лодки, произведени в периода януари-април, когато температурите са по-ниски, влажността по-висока а производството най-натоварено. Най-надеждни са лодките произведени през август-ноември, като с лодки произведени през този период може да се каже, че не съм имал никакви проблеми. Принципно всяка лодка, преди да бъде опакована стои поне 24 часа напомпена за проверка че не издиша отнякъде. Друг е въпроса дали това се спазва винаги от всички производители...
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
zerin1
новобранец
новобранец

Мнение от zerin1 »

Gambeza написа:
valkata34 написа:Взимай Хондата и нямаш никакви грижи ползвам такава осем години,няма разлепване и си е като нова!
Не знам колега тук се чуват др.отзиви точно за хондата,че се се разлепят и че била супер китаец. Иначе тя наи ми допада :?
Скъпото грозде е кисело . :D
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”