Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Високопланински релакс и малко спининг
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- stankof
- ще става разбирач
Високопланински релакс и малко спининг
Времето за лятната отпуска тази година дойде по рано и въпреки лошите метеорологични прогнози се отправихме с щерката към планинската прохлада на прекрасните Родопи!
Време за риболов много нямах защото нали отпуска се взема за да се свърши нещо а не да се почива
Въпреки всичко направих два кратки спинингови излета за по час-два и резултатите бяха следните:
бодливо-зъби планински недорасляци.......

Остана ми и малко време да проверя останали ли са петнисти в едно поточе където миналата година почти всичко беше изтрешено
Резултата не беше кой знае какъв откъм големина на рибите (всичко беше маломерно),но за сметка на това бяха доста като бройка за двучасовия ранно-утринен валежен риболов.Поради характера и големината на потока лових на стръв (бял червей) въпреки желанието ми да си взема някой изкуствени микро-силиконови глистчета дето Бат Стан си ловка с такива,но за догодина ще си заредя такива силиконови гадинки да видим папат ли ги петнистите.Рибките както споменах бяха основно маломерки и 5-6 около нормата като не сам снимал много,защото валеше дъжд,а и какво да снимаш на маломерка уловена на стръв и излишно да я тормозиш.
Тук е мястото да уточния че всичките хванати риби и на стръв и на спининг си плуват обратно до една по живо по здраво в ледената планинска вода
Ето и малко балканчици за цвят:

[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/i6pD1ojSNz8?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/i6pD1ojSNz8?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Това беше с риболовната част общо взето само маломерки,но пък не е като да съм капо,така че крастата е поначесана доволно
Имаше време и за няколко кратки,но за сметка на това хубави разходки из гората с част от потомството преминали и завършили ето така:

А вечерите започваха ето от тук и завършваха на масата доволно полети с хубави питиета,за което в детайли няма повече да ви говоря,защото няма да го преживеете лесно

Така неусетно отмина тази една седмица в която си прекарах много хубаво с част от семейството и се заредих положително (не с риба и гъби
) за седмици напред .
п.п. преди да завърша искам само да кажа без лоши чуства (защото знам че ще има и недоволни как са късани гъби и как са държани и слагани рибите),че гъби знам как да бера и риби знам как да държа!
Поздрави!
Време за риболов много нямах защото нали отпуска се взема за да се свърши нещо а не да се почива

Въпреки всичко направих два кратки спинингови излета за по час-два и резултатите бяха следните:
бодливо-зъби планински недорасляци.......

Остана ми и малко време да проверя останали ли са петнисти в едно поточе където миналата година почти всичко беше изтрешено

Резултата не беше кой знае какъв откъм големина на рибите (всичко беше маломерно),но за сметка на това бяха доста като бройка за двучасовия ранно-утринен валежен риболов.Поради характера и големината на потока лових на стръв (бял червей) въпреки желанието ми да си взема някой изкуствени микро-силиконови глистчета дето Бат Стан си ловка с такива,но за догодина ще си заредя такива силиконови гадинки да видим папат ли ги петнистите.Рибките както споменах бяха основно маломерки и 5-6 около нормата като не сам снимал много,защото валеше дъжд,а и какво да снимаш на маломерка уловена на стръв и излишно да я тормозиш.
Тук е мястото да уточния че всичките хванати риби и на стръв и на спининг си плуват обратно до една по живо по здраво в ледената планинска вода

Ето и малко балканчици за цвят:

[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/i6pD1ojSNz8?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/i6pD1ojSNz8?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Това беше с риболовната част общо взето само маломерки,но пък не е като да съм капо,така че крастата е поначесана доволно

Имаше време и за няколко кратки,но за сметка на това хубави разходки из гората с част от потомството преминали и завършили ето така:

А вечерите започваха ето от тук и завършваха на масата доволно полети с хубави питиета,за което в детайли няма повече да ви говоря,защото няма да го преживеете лесно

Така неусетно отмина тази една седмица в която си прекарах много хубаво с част от семейството и се заредих положително (не с риба и гъби

п.п. преди да завърша искам само да кажа без лоши чуства (защото знам че ще има и недоволни как са късани гъби и как са държани и слагани рибите),че гъби знам как да бера и риби знам как да държа!
Поздрави!
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Високопланински релакс и малко спининг
Тертеплийска работа!
Всичко както си му е редът,браво колега.
Всичко както си му е редът,браво колега.
Браво само така.
Дано да ходиш по често.
Дано да ходиш по често.

Риболовци.
Ех, кой е като теб, друже! Евала!
-
- научил се да хвърля
За завиждане - сред природата с любимите хора и любимото хоби.Супер.
- Vid
- кандидат преподавател
Добре си се представил по балканските язовири хеля в тВа скапано време....

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- antivik
- кандидат преподавател
Красоти от всякъде /ами...Родопите, какво друго да бъде
/, а задимените снимки накрая верно трудно се преживяват
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво,Станкоф,много приятен репортаж.Зареди ме с много положителна енергия.
валатът не най-лошото нещо на света
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Завършъка направо ме изкефи,браво важното е че си си починал сред природата,пък си хванал и някоя риба,евала.
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
От многото се насъбрало море, те това ми липсва!!!
Разкошна природа си снимал
Разкошна природа си снимал

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Еххххх какво му трябва на човек . Е това е релакс ,евала за репортажа .
Зависим от риболова !!!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
КрЪсотЪ! 
Най-много ме грабна това:

УмирГам за горски ягоди!stankof написа:

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- stankof
- ще става разбирач
Благодаря за хубавите думи колеги.
Радвам се от всеки допир и преживян момент с дивата природа.
От към липса на време мога да си го позволявам рядко,но пък за сметка на това така става още по приятно и незабравимо,и най-вече зареждащо човек за много време напред с положителна енергия.
Пожелавам на всеки които обича такъв вид релакс да прекарва колкото се може повече такива хубави моменти!
Наслука и

Радвам се от всеки допир и преживян момент с дивата природа.
От към липса на време мога да си го позволявам рядко,но пък за сметка на това така става още по приятно и незабравимо,и най-вече зареждащо човек за много време напред с положителна енергия.
Пожелавам на всеки които обича такъв вид релакс да прекарва колкото се може повече такива хубави моменти!
Наслука и

Годзи ти с тия диети ще се разболееш бе човек,мани ги ягодите те са само за окрасаGODzillata написа:КрЪсотЪ!
УмирГам за горски ягоди!stankof написа:![]()

Последно промяна от stankof на Съб Юли 19, 2014 4:40 pm, променено общо 2 пъти.
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Браво колега! А кой язовир е това?
- hshopov
- разбира нещата
репортажа кърти! браво!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им