Къде около СВИЩОВ

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

borenceto86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Къде около СВИЩОВ

Мнение от borenceto86 »

Колеги, дайте някаква информация за язовири около Свищов. По възможност да НЕ са платени!
Може и за р. Дунав да дадете някаква информация, ако имате!
Благодаря!
Каква риба кълве, на какво и тн. всичко каквото се сетите!
Schuldiner
новобранец
новобранец

Re: Къде около СВИЩОВ

Мнение от Schuldiner »

Колега ,никаде около свищов няма язовири.
За Дунава риболова е ужасен.Ориентирай се към р. Янтра около село Кривина ,което е близо до Свищов
На дунава риболова е главно на Уклей и Попчета.Други риби е почти невазможно да се ловят.Който си мисли че Дунава става за риболов,жестоко се лъже ,не и около Свищов
goshodimov
новобранец
новобранец

Мнение от goshodimov »

Един язовир знам само около Свищов и той ако не се лъжа се казва Банкова Воденица. На около 20-30 км от града е в посока Морава. Язовира обаче е частен- тоест има 5 лв такса. 2 пъти съм ходил там и въпреки, че не мога да се похваля с кой знае какъв улов бих казал, че е много красиво. Не очаквай голям язовир разбира се :) По принцип казват, че язовира се зарибява постоянно и има шаран и амур. И двата пъти хванах малки шаранчета, което не заслужаваха да бъдат взети/като ти казвам малки, разбирай наистина малки 200-300гр/ . За реката нищо ново не мога да ти кажа. Има местни които ходят, но не съм видял някой да извади нещо различно от попче или уклей .
borenceto86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borenceto86 »

goshodimov написа:Един язовир знам само около Свищов и той ако не се лъжа се казва Банкова Воденица. На около 20-30 км от града е в посока Морава. Язовира обаче е частен- тоест има 5 лв такса. 2 пъти съм ходил там и въпреки, че не мога да се похваля с кой знае какъв улов бих казал, че е много красиво. Не очаквай голям язовир разбира се :) По принцип казват, че язовира се зарибява постоянно и има шаран и амур. И двата пъти хванах малки шаранчета, което не заслужаваха да бъдат взети/като ти казвам малки, разбирай наистина малки 200-300гр/ . За реката нищо ново не мога да ти кажа. Има местни които ходят, но не съм видял някой да извади нещо различно от попче или уклей .
Таксата 5 лв на въдица ли е или на човек?
Ограничение в улова има ли
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”