Паша дере

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Паша дере

Мнение от Камбата »

Кажете ми каква риба има на Паша дере/Варненско/?

Чпрочетох,че имало някакво езеро,ами в него има ли риба и каква?Дайте всичката информация,която имате!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
tornadohorn
новобранец
новобранец

Мнение от tornadohorn »

Колега, знам го това езерце преди 2-3 години и аз се чудех има ли риба в него, веднъж видях един човек да клечи и да фаща малки таранки и слънчаци и аз се наредих до него и аз фащах ...ама сега не знам какво е положението иначе мястото е страхотно за почивка понякога обаче около въпросното езерце понамирисва на тиня...и маи е по добре да се ходи с лодка в морето , там излиза едра кая а и някои друг лихнус се е случвало да се закачи, успех :-)))
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Паша дере

Мнение от Диканаров »

Колега Камба, на Паша дере съм ловил на 200-300м. от брега с гумена лодка по една кофичка сафрид за 2 часа след обядмежду 4-6ч . На правено от мен чепаре. Перата ми бяха от сивата част на гларус. Излизат обаче между сафридите и дракони. Имам си бодлива щипка за свалянето им. Защипвам ги за главата, откачам куката, режа им главата заедно с гръбната черна перка и ги прибирам. Много са вкусни. На попчета край носа до хижата между скалите! С харпун попчета, писия и котка! Но това бе преди години. :lol:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Паша дере!

Мнение от Диканаров »

Прибирам тялото на драконите, а главата я изтръсквам в морето. Забелязъл съм, че чайките също не ядат дракона. Ако им хвърля сафрид веднага се спускат, но на дракон или негова глава не реагират. :!:
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Паша дере!

Мнение от SILVESTER »

Диканаров написа:Прибирам тялото на драконите, а главата я изтръсквам в морето. Забелязъл съм, че чайките също не ядат дракона. Ако им хвърля сафрид веднага се спускат, но на дракон или негова глава не реагират. :!:
Знаеш ли каква хубава супа става от шиповете-само за тъщи :lol: :lol:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

За чайките не знам, но гларусите опоскаха за 5мин. главите на 40 дракона.
Доколкото знам Паша дере е свързано с морето, а при това положение трябва да има морска риба.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
simbat
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от simbat »

Виждал съм да ловят дребни шаранчета на плувка в това езерце.Също съм виждал мрежари да влачат мрежа от край до край за раци :evil: -има сладководни раци.Водата в езерцето е от потока,който идва отгоре и не е солена.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”