Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Паша дере
Модератори: emo vasilev, alekst
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Паша дере
Кажете ми каква риба има на Паша дере/Варненско/?
Чпрочетох,че имало някакво езеро,ами в него има ли риба и каква?Дайте всичката информация,която имате!
Чпрочетох,че имало някакво езеро,ами в него има ли риба и каква?Дайте всичката информация,която имате!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- новобранец
Колега, знам го това езерце преди 2-3 години и аз се чудех има ли риба в него, веднъж видях един човек да клечи и да фаща малки таранки и слънчаци и аз се наредих до него и аз фащах ...ама сега не знам какво е положението иначе мястото е страхотно за почивка понякога обаче около въпросното езерце понамирисва на тиня...и маи е по добре да се ходи с лодка в морето , там излиза едра кая а и някои друг лихнус се е случвало да се закачи, успех
))

- Диканаров
- кандидат преподавател
Паша дере
Колега Камба, на Паша дере съм ловил на 200-300м. от брега с гумена лодка по една кофичка сафрид за 2 часа след обядмежду 4-6ч . На правено от мен чепаре. Перата ми бяха от сивата част на гларус. Излизат обаче между сафридите и дракони. Имам си бодлива щипка за свалянето им. Защипвам ги за главата, откачам куката, режа им главата заедно с гръбната черна перка и ги прибирам. Много са вкусни. На попчета край носа до хижата между скалите! С харпун попчета, писия и котка! Но това бе преди години. 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Паша дере!
Прибирам тялото на драконите, а главата я изтръсквам в морето. Забелязъл съм, че чайките също не ядат дракона. Ако им хвърля сафрид веднага се спускат, но на дракон или негова глава не реагират. 

- SILVESTER
- ще става разбирач
Re: Паша дере!
Знаеш ли каква хубава супа става от шиповете-само за тъщиДиканаров написа:Прибирам тялото на драконите, а главата я изтръсквам в морето. Забелязъл съм, че чайките също не ядат дракона. Ако им хвърля сафрид веднага се спускат, но на дракон или негова глава не реагират.

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.