Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

река росица силно замърсена
Модератор: sapuna
- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
река росица силно замърсена
днес в ранните часове в реката са изхвърлени боклуци и отрови от завод "севко" (за обработка на кожи ) това не е първият случеи на замърсяване то си се знае два три пъти в годината става нещо подобно причинители те са обикновенно " идеал стандатрт " или " севко " и всеки път им се разминава както и сега днес сутринта кмета на града ( които е повикан на мястото на случилотосе още през ноща , зощото работата е напечена ) даде нещо като прес конференция на която обяви че такова нещо ,като замърсяване няма умралата риба по течението на реката се дължало на липса на кислород , на випрос защо тази липза на кислород се появила през ноща точно под завода за кожи той ,не отговорил . Там реката е доста по пълноводна и това за липсата на кислород е абсурдно твърдение . Имам близак мой познат който има и снимки сега отивам за тях и за още инфо , моля хората които са запознати със случилотосе да пишат .
не знам дали е най-подходящото място за темата тук но това е информацията за водоема . за сега
не знам дали е най-подходящото място за темата тук но това е информацията за водоема . за сега
Последно промяна от дидо на Чет Юли 12, 2007 6:20 pm, променено общо 1 път.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: река росица силно замърсена
Нямам идея какво може да се стори по въпроса.Трябва случая да се разгледа от някой по-високо стоящ от кмета. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- daniel_g
- разбира нещата
Абе в нашия град всичко е навързано, нали градоначалника с изп.директори на фирмите си пият кафето заедно и какво да друго да каже!!! "Липса на кислород" - аре да измислят нещо друго вече, че тази фраза стана банална . Тук по Янтра положението е същото - всеки си излива боклуците в реката и изобщо грам притеснение нямаи на 3-4 дена плуват умрели риби из реката. Абе нямам думи направо.....
- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
просто си правят квот си искат ама няма кои да им направи едни яки проверки на пречиствателни те станции които работят само по документи ,да им напишат здрави актове че ако ще да им вземат и лиценза и с парите да зарибят реката това дето го правят не е за пръв път и като гледам как се приемат нещата на сероизно няма и да е последен . хора които са били на място през ноща на замърсяването казаха че било такава смрад че на 15 метра от реката не можело да се диша . скоро ще се помъча да кача клип с умралата риба която се носи по течението на реката която пълни язовир Ал.Стамболийски .
в този случеи както и много друки ни показват за пореден път че сме само пионки и нека да си лаем кервана си върви . обаче аз ще изпратя клипа да БТВ и до нова макар че е от вчера пък дано да кажат или излъчат нещо което поне да провокира някакви проверки , и нашите месни управници се позамислят за деиствията си . но си мисля че единствения която приема нещата на сериозно в случая съм аз . Дано пък да греша и да постигна нещо ще видим
в този случеи както и много друки ни показват за пореден път че сме само пионки и нека да си лаем кервана си върви . обаче аз ще изпратя клипа да БТВ и до нова макар че е от вчера пък дано да кажат или излъчат нещо което поне да провокира някакви проверки , и нашите месни управници се позамислят за деиствията си . но си мисля че единствения която приема нещата на сериозно в случая съм аз . Дано пък да греша и да постигна нещо ще видим