Риболовна проходилка

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
P-etkan
ще става разбирач
ще става разбирач

Риболовна проходилка

Мнение от P-etkan »

Привет,

44230

…от както се преместих в блок все се заглеждам по разни риболовни проходилки по нета, ама сърце не ми дава да дам толкоз пари за едно такова нещо :? . Оглеждах различни модели :roll: . Гледах как някои си е правил, ама все оставаха „бели петна“ :smt017 :| …, докато един ден, едно приятелче не каза, че в съседния вход имало човек, дето имал проходилка…на сутринта, при среща с проходилката на живо постепенно „белите петна“ …изчезнаха :idea: .
Снабдих се с гума от рейс – доста трудно се оказа, но успях. Купих малко плат и цип. Имах разни стари колани от различни чанти. …а докато се мотах на гости на бащата и майката, видях една стара ръчна РУСКА шевна машина и … вече нищо не можеше да ме спре. :mrgreen:

По време на направата, направих малко преработки :arrow: , които мисля, че са за добро. Като начало смених вентила на гумата от рейс с такъв от лодка, защото иначе надуване/спускане на тази гума отива над час.

44221

44222

44224

44225

44226

Направих седалката да се сваля напълно, като захващането става с колани и карабинери. Не слагах джобове и т.н. на проходилката, защото искам да се ползва и като пояс или .. нещо такова

44227

, а сложих много дръжки от колани, за които може да се закрепя какво ли не-кеф ти котва, кеф ти чантичка, кеф ти … всичко.

44228

Като цяло съм много доволен. Стана по-добре от колкото очаквах.

44229

…та вече съм и с проходилка :drinkers: .

44231

:smt066

Поздрави
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Риболовна проходилка

Мнение от antivik »

Знам аз, че ти идват от ръки тези мурафети :wink: , на времето сътвори гемийча /между другото к`во стана с него..../, сега самоделна проходилка. Баре е сигурно, че тази гума ще да е доста по-здрава и издържлива на спукване.
Със здраве да си я ползваш, па и много рибоци да извадиш с нея :smt023 .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
P-etkan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от P-etkan »

antivik написа:... сътвори гемийча /между другото к`во стана с него..../, ...
Мерси за пожеланията :) , а предишното творение си е добре - командировал съм го в Монтана и там седи в гаража на дядото :roll: - в блока няма къде да го държа. Като съм в Монтана не пропускам да го ползвам на Огоста и други местни гьолчета. Не е мръднал - оказа се издръжлива твар :D .
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

P-etkan написа:
antivik написа:... сътвори гемийча /между другото к`во стана с него..../, ...
Мерси за пожеланията :) , а предишното творение си е добре - командировал съм го в Монтана и там седи в гаража на дядото :roll: - в блока няма къде да го държа. Като съм в Монтана не пропускам да го ползвам на Огоста и други местни гьолчета. Не е мръднал - оказа се издръжлива твар :D .
То туй последното-от майстора си зависи. :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”