Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Събирам предложения
Модератор: sapuna
Събирам предложения
Здравейте колеги с едно приятелче сме решили да направим един двудневен излет, та реших да питам по често ходещите от мен. Търсим си водоем на около 50 км(макс) от столицата, като може и платен да е, да може евентуално да разпънем една палатка. От към риби ще тъсим предимно мирни: шаран, каракуда, платика... Ще съм благодарен за инфото и предложенията.
П.П Датата на риболова ще е 8-9 август нещо такова замисляме, така че до тогава събираме мнения за водоеми.
П.П Датата на риболова ще е 8-9 август нещо такова замисляме, така че до тогава събираме мнения за водоеми.
Only God Can Judge Me!!! PEACE!!!
-
- научил се да хвърля
Re: Събирам предложения
От мен Слаковци
Мерси колеа, а Слаковци свободен ли е или не? Ако е платен малко инфо за условията може ли?
Only God Can Judge Me!!! PEACE!!!
- SBANKOV
- ще става разбирач
Кривина, Кътина, Панчерево, Искър, Огняново, Душанци.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
-
- вече хвърля и на тежко
Брезнишки Извор.10лв на въдица за 24 часа.
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
+ 1, яко е за палатка, няма хора, каракудките са гол след гол. Ако знаеш как, може и шаран или амур да си хванеш. По принцип по това време на годината ако ти се ходи на свободен, трябва доста да пообиколиш, за да си намериш готино място за риба и палатка едновременно.(bubsa) написа:Брезнишки Извор.10лв на въдица за 24 часа.
-
- новобранец
Слаковци . Миналия петък срещу събота имаше доволно риба . Ние хванахме 10 сома (между 1кг-1,8кг ) и един шарко 4 кг . Колегите до нас за 5 часа към 25 сомчета .