Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Щуката - съвършеният рибар и моят първи документиран излет!
- stanevJR
- вече хвърля и на тежко
Щуката - съвършеният рибар и моят първи документиран излет!
Здравейте колеги - риболовци! Денят - горещ, желание на макс, и ето го моят пръв риболовен излет! Днес се осмелих да документирам за първи път, една от многото си риболовни слуки до момента, така да го наречем, провокиран именно от добросъвестните колеги спортисти, и вашият форум naRiba.com , разбира се! Ловя риби от малък, и днес почувствах желанието да отида отново там, на едно от най-хубавите местенца за мен, а именно, където чака съвършеният рибар, и да щракна няколко снимки за вас, колегите! За моя радост, така и стана! Всички знаем , че по това време щуката взима най-добре на рибки, поради наличието на много жива храна! Но .. днес бе различен ден! Въпреки безумието, беше ден, в който бях решил да правя всичко напук, ден в който бях в пълна хармония със себе си, с очилата си на главата, готов за неочакваното..иии дим да ме няма.. От скоро съм безработен, та ми остава време да ходя и през седмицата. Бях зает да се регистрирам във борсата, след това минах преглед на колата, и то станалo 12ч. на обяд, но всичко вече бе решено! Тръгнах... Честно да си призная, ходил съм надвечер след работа, ходил съм и в 4 сутринта до 7 и 30 и съм закъснявал за работа, и пак не съм имал толкова емоции и прочие, колкото днес!!
Природата не ме учудва, просто вече знаех, че зъбатите са там..и се хранят! Избързах превъзбуден от гледката, като не си сложих повода и ето на.. Веднага ме взе хубава щука, около 2,5 - 3 килограма по моя преценка, атаката в брега, както винаги, полегна, аз ниско долу да не я плаша, ест. скочи и разтресе, и въпреки опънатата линия, ми се откачи... Не се отказах и смело напред с опитите, - нали така!
Смених със салмото и не след дълго, именно този красавец, ми закачи един приличен костур, не повече от 800 грама, но се откачи. На следващо замятане, имах втора атака, мигновено след неколцина оборота на макарата, ноо този път на него увисна едно сладко малко щукле , пак някъде там, но все пак ми олекна, че поне най-накрая ще мога да снимам риба.. Не зная какво се случваше днес, дължа го на жегата, нормално.. както и очаквах, не бяха много активни и не се закачаха добре.. Щуклето разбира се - си плува: Писна ми, и си викам аз да си сложа моята зла аглия, и да я търся на вътре моята сладка щука! Въртене, въртене, мозъка ми фръкна, и вода нямах.. Ебал съм ти и водата, бях за риби! След известна пауза, се бях отчаял, но най-накрая отчетох приличен удар, на края на линията си... И познайте - една прекрасна млада красавица, която ме зарадва ужасно много.. Ето я и нея! Не бе от най-едрите, който съм улавял някога, но за протокола както се казва, отново позираше за вас! И разбира се, си плува обратно там от където е дошла, защото мисля, че го заслужава!!!!!!!!!!!
п.с. - Колегите риболовци отлично знаят какво да правят, морално надарените! Другите - Мислете за бъдещето, за това на какво ще се радват децата ви, пазете природата и уважавайте рибите, те не извират, ние трябва да ги пазим! - CATCH AND RELEASE

Смених със салмото и не след дълго, именно този красавец, ми закачи един приличен костур, не повече от 800 грама, но се откачи. На следващо замятане, имах втора атака, мигновено след неколцина оборота на макарата, ноо този път на него увисна едно сладко малко щукле , пак някъде там, но все пак ми олекна, че поне най-накрая ще мога да снимам риба.. Не зная какво се случваше днес, дължа го на жегата, нормално.. както и очаквах, не бяха много активни и не се закачаха добре.. Щуклето разбира се - си плува: Писна ми, и си викам аз да си сложа моята зла аглия, и да я търся на вътре моята сладка щука! Въртене, въртене, мозъка ми фръкна, и вода нямах.. Ебал съм ти и водата, бях за риби! След известна пауза, се бях отчаял, но най-накрая отчетох приличен удар, на края на линията си... И познайте - една прекрасна млада красавица, която ме зарадва ужасно много.. Ето я и нея! Не бе от най-едрите, който съм улавял някога, но за протокола както се казва, отново позираше за вас! И разбира се, си плува обратно там от където е дошла, защото мисля, че го заслужава!!!!!!!!!!!
п.с. - Колегите риболовци отлично знаят какво да правят, морално надарените! Другите - Мислете за бъдещето, за това на какво ще се радват децата ви, пазете природата и уважавайте рибите, те не извират, ние трябва да ги пазим! - CATCH AND RELEASE
Последно промяна от stanevJR на Пон Авг 04, 2014 10:40 pm, променено общо 1 път.
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Re: Щуката - съвършеният рибар и моят първи документиран изл
Така се прави! Браво! 

Евалата, колега! Така се прави! 

- stankof
- ще става разбирач
Браво!
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко

Не е важно колко си живял.А как си живял.
Красива тема, браво!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- harigt
- научил се да хвърля
Браво колега,хубав репортаж-и нека повече риболовци публикуват такива снимки за да бъдат пример за младите колеги,защото ако ние не пазим рибата,няма кой

Бате Хари
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ГОЛЯМ РЕСПЕКТ и от мен!!! Хубав репортаж и достоен пример как да се отнасяме към рибата и заобикалящия ни свят! Давай все така, колега!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
АДМИРАЦИИ ЗА ТЕБ КОЛЕГА

- stanevJR
- вече хвърля и на тежко
Нямаше нужда, стига така
И аз ви благодаря! Ще има ощееее.. 

"Над нещата."
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Чакаме с нетърпение!stanevJR написа: Ще има ощееее..

-
- сериозен играч