Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

аре стига де!!!
Модератор: dantho.mihov
- coolgogo
- новобранец
- Обратна връзка:
аре стига де!!!
Има тр реми за един и същи волейболен мач две от които са от един и същи потребител.Кво е са това ако просто препълвате форумите с простотии е тъпо.Не му е тук мястото
Младия рибар е най-добрия рибар. Give the way for new generation!!! http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=26518
- barutchiata ©
- Администратор
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Голяма работа, че има 3 теми
Дано довечера се появят още поне 3, но тоя път на нула
Дано довечера се появят още поне 3, но тоя път на нула

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
- coolgogo
- новобранец
- Обратна връзка:
Хубаво аре един по един.
Първо и аз съм изцяло за българите но три теми са много нека да се направи една тема и да се коментира в нея.
Второ към малкия рибар ПИШИ НА КИРИЛИЦА и в BiteFight не е разрешено да се прави спам на форумите а аз съм го добавил към подписа което е съвсем друго.Който иска да влиза който неиска негова си работа.Между другото вече съм го махнал но мисля че е разрешено!!!
Първо и аз съм изцяло за българите но три теми са много нека да се направи една тема и да се коментира в нея.
Второ към малкия рибар ПИШИ НА КИРИЛИЦА и в BiteFight не е разрешено да се прави спам на форумите а аз съм го добавил към подписа което е съвсем друго.Който иска да влиза който неиска негова си работа.Между другото вече съм го махнал но мисля че е разрешено!!!
Младия рибар е най-добрия рибар. Give the way for new generation!!! http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=26518