Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Поредната изцепка
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Поредната изцепка
Ето я и поредната изцепка качена в ютуб от гордите наследници на най-богатия Ямболски велможа Моньо Великов Тодоров който успя с цената на безкрайните си финансови ресурси да лиши риболовците от Ямбол и региона до достъп до най-перспективния водоем с трофейни риби до града ни- Баластриери Гърлата.
Нощен риболов от лодка- естествено безнаказан.
https://www.youtube.com/watch?v=z2-cSunIhoE
Нощен риболов от лодка- естествено безнаказан.
https://www.youtube.com/watch?v=z2-cSunIhoE
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
-
- ще става разбирач
Re: Поредната изцепка
Еми тва е колега очевидно нощния риболов не е забранен за всички.А ти ако идеш с една светулка за каракуди и те видят ще станат ебати панаирите.
Като за начало не познавам никого от клипа и пишещите преди мен,не знам къде се намират и тези бластиери.Ами вашето е завист.Какво направи човека дал е пари за хубава лодка събрал е приятели /до колко добри - те си знаят/хванал е добра риба за която вие май само си мечтаете.Ами не че съм голям разбирач но и сома и шарана си се хранят нощем.Документирано е че рибата е хваната с една въдица с една или две куки,извадена е хуманно и ако човека си има риболовен билет всичко е на ред.Какво да прави цяла нощ да се налива с пиене?да пуска мрежи?или да стои на брега и а плющи комари по задника си,в очакване на утрото?
Стана като онази тема дето онзи човек си беше вързал амурите с въженце.
Сега поне сте сигурни ,че на този водоем има добра риба ами зарежете за малко ПЦ и марш към водоема.
Стига завист и спам по тез форуми.
Стана като онази тема дето онзи човек си беше вързал амурите с въженце.
Сега поне сте сигурни ,че на този водоем има добра риба ами зарежете за малко ПЦ и марш към водоема.
Стига завист и спам по тез форуми.
направи каквото трябва пък да става каквото ще
- antivik
- кандидат преподавател
Айде пак поредните безсмислици, какво толкова станало....бил си взел хубава лодка, какво щял да прави цяла нощ....дай да вземем и да пратим по дяволите всички закони де ги има. Бил ловил през нощта, бил хвърлил 1 мрежичка....какво толкова, я вместо да даваме средства за стръв, захранка, такъми, палатки да вземе да се оборудваме с малко тротил или па динамитец и да я подкараме на общи основания, за къв чемер да си вадим билети и да се мотаме сума си време по водите
.
Така хем ще има фойерверки, хем резултати
, а законите и риболовците спортисти кучета ги яли, ще ги пратим по дяволите.

Така хем ще има фойерверки, хем резултати

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- 6tukara
- ще става разбирач
Аз лично не виждам бракониерство в клипа, но може и да бъркам. По тази логика всички трофейни сомове в България са хванати от бракониери. А за това че ви е бастисал любимите баластриери трябва да се размърдате и да направите нещо.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
- antivik
- кандидат преподавател
Бракониерството е в нарушаването на закона за нощния риболов инак сома си е в нормите.6tukara написа:Аз лично не виждам бракониерство в клипа, но може и да бъркам. По тази логика всички трофейни сомове в България са хванати от бракониери. А за това че ви е бастисал любимите баластриери трябва да се размърдате и да направите нещо.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Колега antivik, рибата винаги се вмирисва откъм главата. В последния си репортаж писах, как въдиците на едни другари, които се разхождаха с лодка на ИАРА на Жребчево, не излезнаха от водата за целия ми тридневен престой. Ам те не били служители на ИАРА ами някви доброволци - не врат ами шия.antivik написа:............., а законите и риболовците спортисти кучета ги яли, ще ги пратим по дяволите.
По-голям шаран от рибаря няма...
Аз видях същите хора със синята лодка на ИАРА . Нощем всички спим,а те влязоха в язовира. Извадиха огромна мрежа,като преди това бяха пуснали всичката риба обратно!!
Сутринта присъствах на публичната екцекуция на мрежата !!
Сутринта присъствах на публичната екцекуция на мрежата !!
-
- разбира нещата
не ви ли омръзна ,научете се да отсявате зърното от пляватаantivik написа:Бракониерството е в нарушаването на закона за нощния риболов

вместо ,да се обединим ,и да настояваме да се премахнат подобни текстове ,то все ще се намери някой с изтърканите клишета "спазвайте законите".
ето пресен пример:фандъкова разрешила ,ремонтни дейности по някаква улица посред нощите

питам те ,нали има закон ,след 22,30 ,се забранява всякакво вдигане на шум

ако вземем за всяка дреболия да се вторачваме и да се заяждаме ,то след като си излязал от дома си ,си вече във някакво нарушение

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- фен клуб-скобар
Абе то да променят законите малко и да се гонят до дупка тия мрежари,токари и проче
, ако се вземат малко в ръце и ги направят луди и щастливи па да се завъди и малко риба никой нема се оплаква ,че колегата му отишъл на нощен и извадил сом 30 кила и го изял с баджанака, е тогава ще има за всички баджанаци без сръдни и оплаквания
Ама си е така според мене който иска да ме съди за мислите ми

Ама си е така според мене който иска да ме съди за мислите ми
Много е писано по темата и явно много още ще се пише
Аз също не си вадя въдиците през нощта,защото не съм съгласен със закона-с други думи истински бракониер 

boki speca добре го е казал! Но акцента падна върху хванатия сом, а не това е истинския проблем, въпреки че уловът е незаконен! Проблемът е че същия Моньо Тодоров се разпорежда безнаказано с водоемите- т.нар. Гърли. Не само,че е ограничил достъпа до тях, но и ги бракониерства редовно с мрежи, извадени са тонове риба- бяла, сом, шаран и т.н. Но няма реакция нито от рибарите, нито от контролните органи.
-
- разбира нещата
chlen написа:Много е писано по темата и явно много още ще се пишеАз също не си вадя въдиците през нощта,защото не съм съгласен със закона-с други думи истински бракониер

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Patera
- вече хвърля и на тежко
Абе и на мен ми писна от някакви си закони!!! Ще ми казват те, че не мога да трепя наред, хайде де! Кучета и котки може, прасета не може!
И не ми обяснявайте за "степени" на нарушението, като не ви харесва даден закон, ще действате да го промените, а не да мрънкате, колко глупав бил той, постоянно нарушавайки го.
И не ми обяснявайте за "степени" на нарушението, като не ви харесва даден закон, ще действате да го промените, а не да мрънкате, колко глупав бил той, постоянно нарушавайки го.
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Patera написа:

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.