хидрофоил за ямаха ф20

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

хидрофоил за ямаха ф20

Мнение от didooo »

Колеги антикавитационната планка на мотора ми е разпробита вече и се чудя с какъв хидрофоил ли е бил
разстоянието между дупките е 6 см , ще съм благодарен ако някой ме опъти малко
Общо взето нече няма значение марката на хидрофоила ама в тоя случай за мен е важно да намеря такъв с 6 см разстояние между дупките
:)
ЖАБИ-2
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: хидрофоил за ямаха ф20

Мнение от ЖАБИ-2 »

Запътили сме се към хАмериката сега и мисля да взема един StingRay III Junior за нашето Сузуки 20 - гледах им рекламите, а и филмчета от колеги в Youtube - закрепват се без да се пробива плочата на мотора и пасват на повечето марки до 50 кс... може и на твоята Ямаха да станат - разгледай ги в интернет ако искаш...
И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

според мене това http://www.westmarine.com/buy/sport-mar ... k--4707741" onclick="window.open(this.href);return false;
е по-добро и много го използват и хвалят
а моята планка е разпробита и ми се искаше да взема нещо дето да е болтове с разстояние 6 см и чакам някой с такива да пише ина4е се замислям за тея СЕ СПОРТ 200 и те могат да се слагат без разпробиване
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

исках SE SPORT 200 да си взема ама разстоянието между болтовете е 9.5 см
има и вариянт за монтаж без пробиване ама още 50 $ струва екстрата неми се дават 200 лева за хидрофоил
тея StingRay III Junior ако болтовете им са на 6 см може и да станат вариянт ама трябва да се поровя
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

колега сега го видях тоя SRJ 3 преди това гледах по-стар модел
почти като SE SPORT 200 е ама 150 $ без доставката ми идват доста остана ми само хубав колесар да си взема и ми е приоритет
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”