Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Модераторите??
Модератор: dantho.mihov
- SILVESTER
- ще става разбирач
Модераторите??
Какво става с модераторите,практика ли е да се сменят така.
Просто ми е интересно,някаква вътрешна трансформация ли става,и по какъв начин се избират новите,от админа ли или как?
Просто ми е интересно,някаква вътрешна трансформация ли става,и по какъв начин се избират новите,от админа ли или как?

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Верно къде са модовете... ..

днес пак един нов диверсант е пробил защитите на сайта....
http://forum.nariba.com/profile.php?mod ... adecfe39a9
кво става и с админа...
оня ден пак имаше пробиви...нещо не е наред... 

днес пак един нов диверсант е пробил защитите на сайта....
http://forum.nariba.com/profile.php?mod ... adecfe39a9
кво става и с админа...

- barutchiata ©
- Администратор
- daniel_g
- разбира нещата
Чакай и ние не се сърдим или ядосваме, че са сменени или нещо, просто отбелязваме. А за новите , знам че са супер пичове и големи рибари - IVAK, rikosheth и Sapuna, доколкото ги познавам от интерент пространството, ще са супер толерантни и ще съдят справедливо.Виктор71 написа:Що така бре хора. Наистина и аз гледам нови модове но тва не ме бърка ама вобще . да са живи здрави и риби да ловят .Пожелавам дълги рибарски успехи и да пазят форума.![]()
![]()
Да им е честита новата служба

- SILVESTER
- ще става разбирач
Прав си баруте,и никой не го оспорва,всичките новите модове са супер,и изгарям от нетърпение да се запозная с тях и лично.barutchiata написа:Според мен е по важно модовете да модерират и като има нередности да ги отстраняват.Да има ред и разбиратерство е по важно отколкото кой е модератор.
Просто ми стана странно че всичко стана от раз.
Ама то пък иначе ако беше по гласно, си представям какво щеше да последва

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- dimitar_
- сериозен играч
Мисля си , доколкото ги познавам , че това са точните хора , на точните места ! Надали ще направят нещо тенденционно срещу който и да е , а ние в интерес на истината понякога си "плачем за сопа", така че , "тежка е царската корона"...
И такива неща се поливат , ей , не си правете илюзия , че на следващата среща ще минете метър !!!
Айде , живи и здрави ... !
И такива неща се поливат , ей , не си правете илюзия , че на следващата среща ще минете метър !!!
Айде , живи и здрави ... !
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Момчета,и ние/говоря за себе си/ не разбрахме как стана.След едно лично от рода на- "трябват ми сериозни модератори" тази сутрин под имената ни пишеше нещо ново.Нито сме се натискали,нито сме го искали.От много време ровя из интернет,модерирал съм десетки раздели,администрирам и три /аматьорско изпълнени,но все пак мои/ сайтчета,така че знам каква е отговорността от подобен пост в иерархията на форума.Грубичко прозвучава тази думичка,но не мога да намеря подходяща.Далеко съм от мисълта,че ние сме най-добрите и най-заслужилите,а още повече и от горно ниво.Определено всеки един от нас заслужава подобно внимание от страна на собственниците на сайта.
Мога само да благодаря за указаното доверие и да обещая,че ще се грижа за поверените ми раздели!
Въпреки,че можеше да се пусне една тема с предложения,обсъждания,анкета и т.н.,но това не го решавам аз!Има ли недоволни нека бъдат искренни и прями и да го споделят!С удоволствие си оставам риболовец-и във форума и в живота!Както съм писал и чел до сега,така ще си я карам и за напред!
А за почерпката-знайте,че съм насреща!Кога и къде-ще го уточним!
Успех и НАСЛУКА момчета!
п.п.Само за днес имаме над 20 нови регистрации!Не е ли радващ тоя факт?!?!?
Мога само да благодаря за указаното доверие и да обещая,че ще се грижа за поверените ми раздели!
Въпреки,че можеше да се пусне една тема с предложения,обсъждания,анкета и т.н.,но това не го решавам аз!Има ли недоволни нека бъдат искренни и прями и да го споделят!С удоволствие си оставам риболовец-и във форума и в живота!Както съм писал и чел до сега,така ще си я карам и за напред!
А за почерпката-знайте,че съм насреща!Кога и къде-ще го уточним!

Успех и НАСЛУКА момчета!
п.п.Само за днес имаме над 20 нови регистрации!Не е ли радващ тоя факт?!?!?
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- emo vasilev
- сериозен играч
- SILVESTER
- ще става разбирач
Мисля че изборът да бъдете вие е супер.Мога само да ви пожелая да бъдете безпристрастни и безкомпромистни.sapuna1971 написа:Има ли недоволни нека бъдат искренни и прями и да го споделят!
Успех!!!
ПП.Апък специялно ти,явно си голям волейболен фен и затова ме кефиш още повече