Модераторите??

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Модераторите??

Мнение от SILVESTER »

Какво става с модераторите,практика ли е да се сменят така.
Просто ми е интересно,някаква вътрешна трансформация ли става,и по какъв начин се избират новите,от админа ли или как? :roll:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Верно къде са модовете... .. :?: :?: :?: :?: :?:

днес пак един нов диверсант е пробил защитите на сайта....

http://forum.nariba.com/profile.php?mod ... adecfe39a9

кво става и с админа... :cry: :?: оня ден пак имаше пробиви...нещо не е наред... 8)
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Явно има някакви скрити реформи и смяна на властта ;) Нещата стават както в политиката в българия - потайно и тихомълком :lol: :lol: :lol:
п.с. batmilen-e ти като с голям стаж и понатрупан опит може да се кандидатираш и да те изберем за мод в Морския риболов :smt023
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Благодаря за поканата, ама вече съм ангажиран другаде...при Морските вълци... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

Що така бре хора. Наистина и аз гледам нови модове но тва не ме бърка ама вобще . да са живи здрави и риби да ловят .Пожелавам дълги рибарски успехи и да пазят форума. :smt027 :smt038 :finga:
Бъдете здрави за риболов
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Според мен е по важно модовете да модерират и като има нередности да ги отстраняват.Да има ред и разбиратерство е по важно отколкото кой е модератор.
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Виктор71 написа:Що така бре хора. Наистина и аз гледам нови модове но тва не ме бърка ама вобще . да са живи здрави и риби да ловят .Пожелавам дълги рибарски успехи и да пазят форума. :smt027 :smt038 :finga:
Чакай и ние не се сърдим или ядосваме, че са сменени или нещо, просто отбелязваме. А за новите , знам че са супер пичове и големи рибари - IVAK, rikosheth и Sapuna, доколкото ги познавам от интерент пространството, ще са супер толерантни и ще съдят справедливо.
Да им е честита новата служба :smt023
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Явно Фиксера се е захванал с ремонт на сайта... да не го е изкарал на пазара... :lol:
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

barutchiata написа:Според мен е по важно модовете да модерират и като има нередности да ги отстраняват.Да има ред и разбиратерство е по важно отколкото кой е модератор.
Прав си баруте,и никой не го оспорва,всичките новите модове са супер,и изгарям от нетърпение да се запозная с тях и лично.
Просто ми стана странно че всичко стана от раз.
Ама то пък иначе ако беше по гласно, си представям какво щеше да последва :roll:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Мисля си , доколкото ги познавам , че това са точните хора , на точните места ! Надали ще направят нещо тенденционно срещу който и да е , а ние в интерес на истината понякога си "плачем за сопа", така че , "тежка е царската корона"...
И такива неща се поливат , ей , не си правете илюзия , че на следващата среща ще минете метър !!!
Айде , живи и здрави ... !
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Момчета,и ние/говоря за себе си/ не разбрахме как стана.След едно лично от рода на- "трябват ми сериозни модератори" тази сутрин под имената ни пишеше нещо ново.Нито сме се натискали,нито сме го искали.От много време ровя из интернет,модерирал съм десетки раздели,администрирам и три /аматьорско изпълнени,но все пак мои/ сайтчета,така че знам каква е отговорността от подобен пост в иерархията на форума.Грубичко прозвучава тази думичка,но не мога да намеря подходяща.Далеко съм от мисълта,че ние сме най-добрите и най-заслужилите,а още повече и от горно ниво.Определено всеки един от нас заслужава подобно внимание от страна на собственниците на сайта.
Мога само да благодаря за указаното доверие и да обещая,че ще се грижа за поверените ми раздели!
Въпреки,че можеше да се пусне една тема с предложения,обсъждания,анкета и т.н.,но това не го решавам аз!Има ли недоволни нека бъдат искренни и прями и да го споделят!С удоволствие си оставам риболовец-и във форума и в живота!Както съм писал и чел до сега,така ще си я карам и за напред!
А за почерпката-знайте,че съм насреща!Кога и къде-ще го уточним! :wink:
Успех и НАСЛУКА момчета!

п.п.Само за днес имаме над 20 нови регистрации!Не е ли радващ тоя факт?!?!?
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Поздравления колега, радвам се че такъв добър рибар, и готен пич е модератор тука . :smt038 :smt038 :partyman:
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Щях да забравя да поздравя и IVAK , радвам се че и двамата с сапуна сте модове :D
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Честито , момчета .... и да вземете да почерпите за новите служби :!: :lol: :D .
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

sapuna1971 написа:Има ли недоволни нека бъдат искренни и прями и да го споделят!
Мисля че изборът да бъдете вие е супер.Мога само да ви пожелая да бъдете безпристрастни и безкомпромистни.
Успех!!!

ПП.Апък специялно ти,явно си голям волейболен фен и затова ме кефиш още повече :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Разни”