Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Излет в Италия
-
- новобранец
Излет в Италия
Ето и малко снимки от моят риболовен излет в Италия. Ловя на косъм с протеинови топчета с мирис на ягода.
По принцип съм доста редовен посетител на това езеро защото ми е близо до вкъщи и съм доволен. А да забравих да допълня ,че е за спортен риболов и аз силно мога да твърдя ,че си доказа вида на риболов, защото съм посещавал доста места за "спортен риболов" в България и язък за парите
. Мястото се в Корнакяя (Cornachiaia) и се казва I Due Lagi или i2laghi.
Едит: Забравих да допълня: Влакното е 0,30-40 не съм сигурен, но на макарата или там както се казва от където я
сложих на въдиците пише ,че за до 33кг.
22кг. Есетра.
11кг. Шаран И амур 12кг., но на него нямам снимка тъй като реших ,че ще изкарам по-голям и не снимах.
Ето и снимка с специални благодарности на тези 3 красавици и пича който ги поддържа
По принцип съм доста редовен посетител на това езеро защото ми е близо до вкъщи и съм доволен. А да забравих да допълня ,че е за спортен риболов и аз силно мога да твърдя ,че си доказа вида на риболов, защото съм посещавал доста места за "спортен риболов" в България и язък за парите

Едит: Забравих да допълня: Влакното е 0,30-40 не съм сигурен, но на макарата или там както се казва от където я
сложих на въдиците пише ,че за до 33кг.
22кг. Есетра.
11кг. Шаран И амур 12кг., но на него нямам снимка тъй като реших ,че ще изкарам по-голям и не снимах.
Ето и снимка с специални благодарности на тези 3 красавици и пича който ги поддържа

Re: Излет в Италия
Fantastiko!!! 

Страхотни рибоци .... Каква марка са тоягите ми е много любопитно
... Поздрави! Следващия път двойно по-големи 

-
- фен клуб-скобар
браво!!! хубаво..
-
- новобранец
Благодаря за мненията ,а относно пръчките и макарите ето информация.
Двете пръчки са еднакви : Съответно и двете макари: с 5 лагера са.
Третата пръчка е : Макарата е X Mode 10 Лагера Много съм доволен за времето от което ги имам,а това са около 3 седмици.
Въдиците са ми подарък ,а предишни собственик е изкарал с една от тях 110кг сом в Modena.
Двете пръчки са еднакви : Съответно и двете макари: с 5 лагера са.
Третата пръчка е : Макарата е X Mode 10 Лагера Много съм доволен за времето от което ги имам,а това са около 3 седмици.
Въдиците са ми подарък ,а предишни собственик е изкарал с една от тях 110кг сом в Modena.
По колко се плаща на това място? Предполагам, че рибите се връщат обратно? Този сом над 100 кила къде е хванат - в естествен нестопанисван за спортен риболов водоем, река, и ли на стопанисван?
Поздрави за резултата и репортажа!

-
- новобранец
На това място на което аз ловя билета е 15 евро за цял ден с 1/2 въдици и 18 евро за цял ден с 3/4 въдици. Да рибите се връщат обратно тъй като е спортен риболов. Мястото го стопанисват доста добре няма закачки на дъното. Дори това място се дели на два раздела спортен риболов и риболов в който си вземаш рибата ,но той се извършва на отделно езеро което се пада точно зад това което съм снималrefab написа:По колко се плаща на това място? Предполагам, че рибите се връщат обратно? Този сом над 100 кила къде е хванат - в естествен нестопанисван за спортен риболов водоем, река, и ли на стопанисван?

Може да видите и други колеги, които са хванали доста добри екземпляри тук (предварително казвам ,че не е реклама). I Due Lagi.
Относно сома, той е хванат на друго място , името му е Модена (с ударение на О

Kога ще ги стигнем... италианците...TanioDimov написа: Може да видите и други колеги, които са хванали доста добри екземпляри тук (предварително казвам ,че не е реклама). I Due Lagi.

Mарката е "Milo" ! ..на първите два комплекта 

- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Хубави риби колега
И аз бях няколко дни в италия, на 5 минути от морето.Та исках да те попитам имаш ли представа какви са условията за риболов, билетите от къде се вземат,горе долу какви пари са.Какви са им правилата ала бала, каквото и да споделиш ще ми е от полза, че никъде не намирам информация.Интересува ме не само морския а и речния риболов, тъй като известно време бях в флоренция и от там минаваше една река Арно,и ми се ще догодина да фана някой рибок там 

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Отиваш в поща и си изкарваш билет за 1 г. мисля че беше към 38евро, точно за тази река .Но мисля че са на региони от Флоренция до Емполи до Понтедера тн. моят беше за Понтедера,каква риба ще търсишgeibriel написа:Хубави риби колегаИ аз бях няколко дни в италия, на 5 минути от морето.Та исках да те попитам имаш ли представа какви са условията за риболов, билетите от къде се вземат,горе долу какви пари са.Какви са им правилата ала бала, каквото и да споделиш ще ми е от полза, че никъде не намирам информация.Интересува ме не само морския а и речния риболов, тъй като известно време бях в флоренция и от там минаваше една река Арно,и ми се ще догодина да фана някой рибок там

- Баш Щукар
- ще става разбирач
Браво, супер риболов! 

-
- новобранец
Честно казано аз съм нов по отношение за риболов на морето и на реките. Но знам ,че билета за всички реки не съм сигурен дали влиза и морето,НО се води риболовен билет знам ли .. (не съм запознат и с това). След 2 дни отивам да си вадя такъв билет за да мога да си ловя без притеснения на реката до вкъщи ,то не че се притеснявам много и без билет де , защото за нея си правя една пръчка с малко влакно ,плувка , малка кука и ходя да чакаля там да си губя времетоgeibriel написа:Хубави риби колегаИ аз бях няколко дни в италия, на 5 минути от морето.Та исках да те попитам имаш ли представа какви са условията за риболов, билетите от къде се вземат,горе долу какви пари са.Какви са им правилата ала бала, каквото и да споделиш ще ми е от полза, че никъде не намирам информация.Интересува ме не само морския а и речния риболов, тъй като известно време бях в флоренция и от там минаваше една река Арно,и ми се ще догодина да фана някой рибок там

Едит:
Току що разбрах ,че билета важи за абсолютно всички водоеми + морето. Е не важи при платените разбира се

А относно реката която минава през Флоренция минава и през нас аз съм малко по-надолу Фиренцуола. Когато идваш пак драсни на ЛС да се видим и да ловим заедно така поне ще споделим заедно опита който имаме

-
- новобранец
Честно казано аз съм нов по отношение за риболов на морето и на реките. Но знам ,че билета за всички реки не съм сигурен дали влиза и морето,НО се води риболовен билет знам ли .. (не съм запознат и с това). След 2 дни отивам да си вадя такъв билет за да мога да си ловя без притеснения на реката до вкъщи ,то не че се притеснявам много и без билет де , защото за нея си правя една пръчка с малко влакно ,плувка , малка кука и ходя да чакаля там да си губя времетоTanioDimov написа:geibriel написа:Хубави риби колегаИ аз бях няколко дни в италия, на 5 минути от морето.Та исках да те попитам имаш ли представа какви са условията за риболов, билетите от къде се вземат,горе долу какви пари са.Какви са им правилата ала бала, каквото и да споделиш ще ми е от полза, че никъде не намирам информация.Интересува ме не само морския а и речния риболов, тъй като известно време бях в флоренция и от там минаваше една река Арно,и ми се ще догодина да фана някой рибок там

Едит:
Току що разбрах ,че билета важи за абсолютно всички водоеми + морето. Е не важи при платените разбира се

А относно реката която минава през Флоренция минава и през нас аз съм малко по-надолу Фиренцуола. Когато идваш пак драсни на ЛС да се видим и да ловим заедно така поне ще споделим заедно опита който имаме

Edit2: Професионалния билет е 50 Евро в който влиза и категорията за любителски риболов. А САМО любителски билет е 35 Евро преди 10-тина минути ми донесоха информацията на лист. Не съм запознат каква е разликата между професионален и любителски риболов ако може някой да ме просвети ще е хубави. Благодаря

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ако още не си взел билет и не скиташ много може да си вземеш Регионален билет които струва 22-23 евро,виж си на картата в кои Регион живееш и в неговите граници си лови спокоино.