Загубена или забравена гумена лодка

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Загубена или забравена гумена лодка

Мнение от hristoogi »

Koлеги, на 22 -петък бях на Пясъчник на дупката . Имаше една гумена лодка от другата страна на дупката . Вечерта всички си тръгнаха и тя остана там .Не знам ,дали беше изхвърлена от другия бряг и някой я бе издърпал на брега или беше забравена. Руска ,зелена ,двуместна за разпъване. Аз си тръгнах и казах на колега със голяма лодка и мотор ,да я дръпнат при тях ,за да се вижда и че някой може да я потърси .Така ,че ако някой е забравил или изгубил , лодката беше там до вечерта.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Re: Загубена или забравена гумена лодка

Мнение от alankulu1987 »

Нищо чудно да е била на някой бракониер и когато нашите хора са влезнали с ИАРА-та на проверка да са драснали от там зарязвайки лодката !
alhrist
новобранец
новобранец

Мнение от alhrist »

Край няма бракониерската наглост на язовир „Пясъчник”. Снощи Фронтът за борба с бракониерите е направил поредния си удар на язовира. При внезапна проверка инспекторите на ИАРА и доброволческата група са спипали 400 метра мрежи. Престъпните пособия били пълни с костур, шаранчета и дребна сулка. Тази сутрин обаче гадовете са продължили да изгребват язовира. Бдителни спинингисти обаче ги закачили с въдиците си и веднага са извикали инспекторите.

Aкцията е била на 21 през ноща.
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hristoogi »

Ако ИАРА са проверявали на 21 вечерта,то е твърде вероятно да е била на някой брак. Е сега съм по спокоен какво е станало с нея ,а и знам ,че за някого това е все пак скъпа вещ.Похвално е ,че всички които хващаха малките шаранчета ги пускаха ./е на някои не им се нравеше ,...нямаше как . Хубаво е когато има много хора наоколо .ЧУДНО МИ Е ,че при поне над 50 бивака вечер и толкова много лодки може да има бракониери ....но явно тая гад не умира .
slavcho tasev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от slavcho tasev »

докато не се криминализира и да ги вкарват за по 6 месеца вътре няма да мирясат.ма ония горе не ги е еня за рибното богатство в БГ.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”