Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Силикон за калъпи - от къде
Модератор: emo vasilev
Силикон за калъпи - от къде
Здравейте, колеги.
От къде в БГ мога да си закупя двукомпонентен силикон или друг, който е достатъчно рядък за да отлея калъп от него и на не-космическа цена?
От къде в БГ мога да си закупя двукомпонентен силикон или друг, който е достатъчно рядък за да отлея калъп от него и на не-космическа цена?
кьоркефали
-
- фен клуб-скобар
Re: Силикон за калъпи - от къде
http://www.hortechltd.com/cgi-bin/index ... ategory=75" onclick="window.open(this.href);return false; нещо подобно ли търсиш или съм се заблудил.
Здравей, Колега. От доста време насам и аз се ровя като ми остане време и си търся но все не намирам .... Ще се радвам ако споделиш получена информация за цени и количества.
Поздрави!
Поздрави!

Не очаквай да евтино.
П.п. Най мразя сайт на търговец без посочени цени.
П.п. Най мразя сайт на търговец без посочени цени.
Получих отговор:
.
Трябва ми за сега за експериментални цели и 1кг ми е много, ако има някой навит да пише да го цепим на по равно, имам електронна везнаЗдравейте,
двукомпонентния силикон Lukopren N 1522 / 1 кг силикон + катализатор / струва 43,20 лв. опаковка с включено ДДС.Може да се изпрати по куриер / Спиди , Еконт / за ваша сметка с наложен платеж.

кьоркефали
- ivalpetkov
- разбира нещата
Веднага ти давам жокер.Гледай ся...фирмата е мистрал трейдинг от Видин.
Представител е на smooth-on. http://www.business.bg/f-9670/mistral-trejding-ood.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Освен силиконите за калъпи и матрици имат и течни пластмаси и други полимери.които са със студено втвърдяване
Освен това мисля че самата фирма изработва матрички...
Мисля се сещам за какво искаш да ги пробваш тези благинки...
И да ми пишиш после какво си установил от експеримента.Че и на мене ми се въртят такива мисли.

Освен силиконите за калъпи и матрици имат и течни пластмаси и други полимери.които са със студено втвърдяване

Мисля се сещам за какво искаш да ги пробваш тези благинки...

И да ми пишиш после какво си установил от експеримента.Че и на мене ми се въртят такива мисли.

Супер, имам няколко доста уловитси воблерчета и такива, които не се продават никъде (самоделки) и искам да ги размножа преди да ги посея
кьоркефали
- ivalpetkov
- разбира нещата
В смисъл?...аз не виждам Хортех да предлага нещо интересно.Не и това.което търси човека.Говоря за много специални полимери и силикони.отливъчни восъци.изолацинни материали .течни полимери със специални качества и матричарски продукти.Може и да бъркам но доста съм се ровил особено в стоматологичните и зъботехнически продукти които са доста сходни с тези за които говорим.Хортех е фирма за индустриални промишлени стоки суровини и иструменти.Пластмаси на пръчки и подобни...pechat написа:Сбъркал си Ивчо с тия момци от Видин,хортех са най сериозните