Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

С воблери за кефал на река Марица
Модератори: Павел Иванов, sestrata
С воблери за кефал на река Марица
Някой може ли да ми каже какви воблери да ползвам за кефал. Имам един тумбест(тракалка) воблер 3,5 см. с зелен гръб, бял корем и малко червено към края където е тройката.На него нямам удар от кефал, само едно малко щукле около 1 килограм 

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Re: С воблери за кефал на река Марица
Ето баце подробна информация
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=13134" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=13134" onclick="window.open(this.href);return false;
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- Vid
- кандидат преподавател
Колега, тази година кефала по реката е изчезнал почти напълно. Вече се отказахме да го търсим, колегите мухари също... Излизат само дребосъци и то трудно, т.е. реката се обърка- рибата е пръсната навсякъде....
Бих те посъветвал да пробваш на други рекички... или да изчакаш малко да се застуди и да го мъчиш в "дебелата" вода..
Бих те посъветвал да пробваш на други рекички... или да изчакаш малко да се застуди и да го мъчиш в "дебелата" вода..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
преди 1 месец изкарах това на блесна
- Прикачени файлове
-
- Снимка0388.jpg (1.13 MiB) Преглеждано 2556 пъти
- Vid
- кандидат преподавател
Това не е риболов. Риболов е да вадиш по 10-15 такива на излет...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Ribar
- ще става разбирач
Това на мен ми помогна. Не за Марица, там не съм пробвал. В Стара Загора на градската рекичка.
Ето линк в eBay.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Пробвай с 'лудо пате'
http://www.voblershop.com/1679/Ugly.Duckling.2-5.F/" onclick="window.open(this.href);return false;
цвят GS

Успех

http://www.voblershop.com/1679/Ugly.Duckling.2-5.F/" onclick="window.open(this.href);return false;
цвят GS

Успех
- daniel defoe
- разбира нещата
Моите уважения, колега nafplio, но във воблершопа "грозното пате" е изчерпано от години ... и предвид начина, по който автора на темата е описал наличността на примамките си към момента, ме навежда на мисълта, че не разполага точно с UL такъми, та да метка из Марица двуграмовите "ъглита" на разстояние, по-голямо от 10 метра ...
p. s. Колега ludak13, като начало, можеш да разгледаш тези. Тежки са, летят прекрасно и не на последно място не оставят безразличен не само маришкия кефал
Наслука
p. s. Колега ludak13, като начало, можеш да разгледаш тези. Тежки са, летят прекрасно и не на последно място не оставят безразличен не само маришкия кефал

Наслука

Приемам забележката колега
за 'грозното пате' не знам дали го има в този сайт (не съм и пазарувал от там) .
От няколко години го имам и пердаши кленове и пъстръвки , кактоо и по гръдско ,така и тук - затова го предложих на колегата
Има и по-големишки (като грамаж) .
До сега ми беше фаворит - но преди няколко седмици , взех от колегата Мунчо едно жълто Ито Крафт и вече си имам друг бияч
Поздрави и наслука на всички

От няколко години го имам и пердаши кленове и пъстръвки , кактоо и по гръдско ,така и тук - затова го предложих на колегата

До сега ми беше фаворит - но преди няколко седмици , взех от колегата Мунчо едно жълто Ито Крафт и вече си имам друг бияч

Поздрави и наслука на всички