Язовир Бодрово

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

morafeta1
новобранец
новобранец

Язовир Бодрово

Мнение от morafeta1 »

Здравейте колеги , интересуваме някой има ли скорошна информация за състоянието на водоема ?
Аватар
pathfindar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Язовир Бодрово

Мнение от pathfindar »

Купувай пилешки дроб и ходи да хващаш шарани.
morafeta1
новобранец
новобранец

Мнение от morafeta1 »

ловя на топчета така че ще наблегна на подобен аромат мерси. На дроб само на перо ли взимат ?Видях в страницата им в facebook че датат каравани под наем та мисля да се възползвам
nasko831
новобранец
новобранец

Мнение от nasko831 »

Има караванки с климатик, хладилник и телевизор...стават :) Аз ходих преди около месец, лових предимно на топчета и царевица, но без усобен успех! Имах някви риби, но дребни до 2кг., а такива по 5, 600гр. има хиляди. Както каза колегата по горе за там топ стръвта е пилешка дреболия, май с това ги хранят :) За отмора е хубаво местенце, но ако искаш хубав риболов с качествени риби по добре си избери друга дестинация :wink:
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

Язовира е уникален за почивка и риболов,а големите риби ги има и който може ги хваща.
morafeta1
новобранец
новобранец

Мнение от morafeta1 »

колеги вчера посетих въпросния водоем за една нощувка. Като място за къмпинг много добре: всяка каравана е оборудвана със климатик, телевизор,хладилник има масички и столови навсякъде . Но като риболов беше пълен ПРОВАЛ 24 часа без барване . Въртяхме на всевъзможна стръв , топчета ( всякакви аромати) , царевица ( легнала ,с повдигач , ) , тигров фъстък ,само на черен дроп не пробвахме понеже нямахме . Около нас не забелязах някой да изкара риба .
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

Колега,до караваните е много дълбоко и трудно се хваща на каквато и да е стръв.Рибата е отсреща на по плитко,но и ходенето си е доста.
batinkov78
новобранец
новобранец

Мнение от batinkov78 »

E какво му е уникалното на тоя умрял язовир цял ден чалга на макс от барчето и риболов нанаици.
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

Аз когато бях там преди месец и половина,чалга нямаше а риби си хванах доволно...Може би събота и неделя идват повече хора и затова е шумно,при мен за 3 дена през седмицата беше тихо и за 4-5 часа риболов на ден си хващах по 3-4 шарана между 2 и 4 кг.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”