яз.Тича

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Stanketo
новобранец
новобранец

яз.Тича

Мнение от Stanketo »

Моля за инфо за този водоем ако някой може да ми даде да пише.Интересува ме върви ли рибата къде и на какво.Благодаря предварително.
Аватар
AHTuXPuCT
новобранец
новобранец

Мнение от AHTuXPuCT »

едни мои приятели бяха до скоро там за около 2 седмици и казаха че бая сомчета са хванали и накой друг шаран били са около Маломир но не знам каде точно бяла риба слабо ако това ти върши работа ...други подробности не занам
Stanketo
новобранец
новобранец

Мнение от Stanketo »

някой с ново инфо? :?:
Marto-picha
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Marto-picha »

Оня ден до Маломир с караваната за 3 дена 2 сом4ета - единия 5 другия 6.500 кг., много червеноперка и 18 сулки - дребни4ки ( в галерията ми са). Сулките на рибе на плувка.
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Мартине не знам на колко години си,но ми изглеждаш малък,постъпката ти със сулчетата е голям грях :twisted: :twisted: :twisted: ,следващият път пускай дребната риба ,за да има риба за поколението,когато пускаш дребна риба ти вдъхва удовлетворение,а тва е най яката постъпка
Marto-picha
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Marto-picha »

Да Fishing_fan малък съм на 15 съм. Благодаря ти много за съвета, от сега нататък ако хвана дребни ще ги пускам обещавам!
Stanketo
новобранец
новобранец

Мнение от Stanketo »

как се стига до това място кадето си бил и има ли сенки на около?
Stanketo
новобранец
новобранец

Мнение от Stanketo »

мартине опътиме за това място където си бил щот ся ще ходя към понеделник и ще дам прясно инфо!
Stanketo
новобранец
новобранец

Мнение от Stanketo »

ето го и инфото!Утидох на язовира в неделя след обед краи село Маломир.Мястото беше добро за лагер и се установихме.Точно на това място се влива река Камчия(Тича) която беше пресъхнала.Захраних и започнах да хвърлям.За времето което бях там излизаше едра каракуда(таранка)от порядака на 500-600 грама.Но в дните които бях там всеки ден валя дъжд и реката придоиде и започна да вкарва мътилка,боклуци и дървета.Нямаше смисъл да стоя и си тръгнах във вторник.Като цяло уловът беше 10-тина Каракуди и 1-сомче малко което пуснах.Не отбелязвам улова на дребни червноперки и попчета защото едва ли някой го интересува.Това е от мен.Язовира има много малко вода.Кйолменският залив е пресъхнал и няма изобщо вода ако продължава така предполагам че до 2 месеца ще останат местата край село Сушина и стената.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”