Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Предложения за риболов съчетан с палатки.
Модератор: sapuna
Предложения за риболов съчетан с палатки.
Привет на всички.Имам нужда от информация и ще съм ви много благодарен,ако ми помогнете. С приятели реших ме да отидем на риба някъде за 2 нощувки. Проблема е, че сме 15 човека и искаме да спим на палатки, за което ни е нужно доста място. Бяхме се запътили към яз.Пчелина, но се отказах ме тъй като прочетох доста негативни коментари тук. Ще ми препоръчате ли нещо до 70-80км. от София, без значение дали е платено или държавен обект, така че да не пречим и на другите хора около нас. Поздрави от мен и наслука 

Re: Предложения за риболов съчетан с палатки.
Според мен ако сте решили да правите силен риболов ще трябва да е платено ... (тук предложения намам) ако сте решили да наблегнете на купона има много варианти. Примерно един яз. Искър си е добро место за това. Пчелина аз лично вече е отбягвам тъй като се оказва яко миризлив язовир Отделно не ми е атрактивен нито за почивка нито за риболов. Виж Искър си е наистина добра дестинация.

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.Сопот мисля ,че ще Ви хареса!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Много ви благодаря момчета 

Колега, наистина много ми се ходи на яз. Сопот ... никога не съм го виждал дори. Би ли ми помогнал с малко информация от къде да мина към коя част на язовира да се ориентирам ... и за риболов на плувка какво мога да ловя с каква подготовка ... Ще съм ти много благодарен може още този уикенд да го пробвам. Може и на ЛС да ми пишеш.
Благодаря!
Благодаря!

- daanndo
- фен клуб-скобар
На Дяково също става,има място колкото искаш
На язовир Огняново може да отидеш
Там май няма много сянка за биваци или бъркам ?daanndo написа:На Дяково също става,има място колкото искаш

-
- научил се да хвърля
бъркаш гората е близо