Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

30.08.2014г -Огоста
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- разбира нещата
30.08.2014г -Огоста
Тръгваме около 5ч,няколко пъти (4-5) повръщах на път...много завои!!!
Лехчево,още в първите минути се разписах с един около 500гр.

Следваше късане,с удара ми скъса целия повод с примамката
само възела остана

Звънна ми телефона и,докато говорех си придърпвах воблера успоредно на брега в един подмол,на около 10 метра под мен и...

после на Пантер 9-ка откачих един в същия размер.
Понеже нямахме удари,решихме да се преместим под моста на Кобиляк.
Там едни мазни бързеи,ужас.....последва и едно късане на Рейвън,почти бях влезнал,ама много дълбоко и баш в течението
Яна се задържа на един бързей и след близо 20 минути до дъното и взе 1,200кг щука :tup:

После,Яна си закачи воблера отсреща та поплувах в ледената вода.Направо ми измръзна мозъка на костите,през целия ден вдигаше ниво и влачеше водорасли,явно пускаха язовира.Въпреки това извадихме по-около 10-на рибки,като Яна имаше един клен малко над 500гр а аз два около 500те грама,всичко друго си беше до 30см.
Понеже ми паднаха батериите и на двата телефона,снимки на следващите три риби,нямам,около и малко над нормата ,бяха.
Втория клен изчака в живарника,докато Яна дойде и го щракна,после отплува.

и малко животинки и вода:

https://www.youtube.com/watch?v=qbTprsVgHzg" onclick="window.open(this.href);return false;
Лехчево,още в първите минути се разписах с един около 500гр.

Следваше късане,с удара ми скъса целия повод с примамката

Звънна ми телефона и,докато говорех си придърпвах воблера успоредно на брега в един подмол,на около 10 метра под мен и...

после на Пантер 9-ка откачих един в същия размер.
Понеже нямахме удари,решихме да се преместим под моста на Кобиляк.
Там едни мазни бързеи,ужас.....последва и едно късане на Рейвън,почти бях влезнал,ама много дълбоко и баш в течението

Яна се задържа на един бързей и след близо 20 минути до дъното и взе 1,200кг щука :tup:

После,Яна си закачи воблера отсреща та поплувах в ледената вода.Направо ми измръзна мозъка на костите,през целия ден вдигаше ниво и влачеше водорасли,явно пускаха язовира.Въпреки това извадихме по-около 10-на рибки,като Яна имаше един клен малко над 500гр а аз два около 500те грама,всичко друго си беше до 30см.
Понеже ми паднаха батериите и на двата телефона,снимки на следващите три риби,нямам,около и малко над нормата ,бяха.
Втория клен изчака в живарника,докато Яна дойде и го щракна,после отплува.

и малко животинки и вода:

https://www.youtube.com/watch?v=qbTprsVgHzg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: 30.08.2014г -Огоста
Бас готиния риболов ... Това в кой участък на реката е горе долу ....Мисля да е навестя но ми е далече и събирам инфо та да не бия път напразно .... Ако има някой мераклия може да си направим среща на реката да по мятаме и да покаже тънкостите 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Образно казано , в задният двор на колегата Къци - Къца/Кълве .Juniur86 написа: ... Това в кой участък на реката е горе долу ....
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- разбира нещата
Пропуснах да спомена ,че на Джако воблер имах зверско взимане ,с удара ми разви 4-5м влакно,спря в плиткажа под мен,започнах да тегля рибата и се откачи,можеда бил доста едър клен,тежичко вървеше.
Екстра. ... Ще го издиря по лична картаПавел Иванов написа:Образно казано , в задният двор на колегата Къци - Къца/Кълве .Juniur86 написа: ... Това в кой участък на реката е горе долу ....

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
А защо не пробваш просто да прегледаш заглавията на темите малко по-надолу от тази ?Juniur86 написа:...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов