Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Жребчево за някой друг час
На Жребчево за някой друг час
Здравейте колеги
вчера бях с компания на язовир Жребчево с нощувка ( като цяло отидохме да пийнем по нещо
) взех си и една въдичка да помятам но вечерта прекапваше едно такова и реших да хвърля сутринта , та извадих си няколко рибки , хвърлих и за не повече от час и половина ето го резултата
3 такива бели рибки с един и същ размер горе долу.До мен дойдоха 3-ма рибари хвърляха на блесни,туистари,воблери каквото се сетите за хищник но уви нищо не удариха,аз поне си направих кефа
Ако някой има желание мога да му обясня къде се намира мястото точно , страхотно е и за палатка 
Рибките са пуснати обратно !!!

Рибките са пуснати обратно !!!

- Прикачени файлове
-
- IMG0232A.jpg (27.05 KiB) Преглеждано 2833 пъти
-
- научил се да хвърля
Re: На Жребчево за някой друг час
Браво за улова.Дори и да си задържал някой рибок,не е лошо.Щом закона го позволява,защо не?Аз винаги си вземам по една риба.Лошото е с мрежите.Още един път браво за улова.
- RustyNail
- новобранец
Колега, аз бях единият от спинингистите и да ви кажа, следващият път да си почистите бивака. Хубаво си бяхте събрали боклука в 2 полиетиленови торби, но мястото им не е в гората. Надявам се случайно да сте ги забравили.
Ако практикуваш риболов на спининг значи, че си постигнал уважение към рибата и любов към природата!
Колега ние като цяло нямахме почти никакъв боклук,още като отидохме имаше бая мизерия.Както казах отидохме с повечко пиене,храната беше на заден план
Иначе събирането на боклука не беше моя задача(не че това ме оправдава де...),аз оправах палатките.Нямам идея някой дали го е взел изобщо от там,ако не е се извиняваме

Колега,аз мисля да посетя язовира тия дни и ако кажеш къде са чувалите,на тръгване ще ги вземаRustyNail написа:Колега, аз бях единият от спинингистите и да ви кажа, следващият път да си почистите бивака. Хубаво си бяхте събрали боклука в 2 полиетиленови торби, но мястото им не е в гората. Надявам се случайно да сте ги забравили.

- stankof
- ще става разбирач
То това е масова практика някой да си събира уж боклука в чували и да ги зарязва на неподходящи места,където скоро животните ги разфасоват и разнасят навсякъде.RustyNail написа:Колега, аз бях единият от спинингистите и да ви кажа, следващият път да си почистите бивака. Хубаво си бяхте събрали боклука в 2 полиетиленови торби, но мястото им не е в гората. Надявам се случайно да сте ги забравили.
Няма да се научим да си пазим природата и това си е българска му работа

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!