На Жребчево за някой друг час

Модератори: bobopeli, sapuna

stekata21
новобранец
новобранец

На Жребчево за някой друг час

Мнение от stekata21 »

Здравейте колеги :) вчера бях с компания на язовир Жребчево с нощувка ( като цяло отидохме да пийнем по нещо :D ) взех си и една въдичка да помятам но вечерта прекапваше едно такова и реших да хвърля сутринта , та извадих си няколко рибки , хвърлих и за не повече от час и половина ето го резултата :) 3 такива бели рибки с един и същ размер горе долу.До мен дойдоха 3-ма рибари хвърляха на блесни,туистари,воблери каквото се сетите за хищник но уви нищо не удариха,аз поне си направих кефа :) Ако някой има желание мога да му обясня къде се намира мястото точно , страхотно е и за палатка :)
Рибките са пуснати обратно !!! :)
Прикачени файлове
IMG0232A.jpg
IMG0232A.jpg (27.05 KiB) Преглеждано 2833 пъти
BEAR12
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: На Жребчево за някой друг час

Мнение от BEAR12 »

Браво за улова.Дори и да си задържал някой рибок,не е лошо.Щом закона го позволява,защо не?Аз винаги си вземам по една риба.Лошото е с мрежите.Още един път браво за улова.
Аватар
RustyNail
новобранец
новобранец

Мнение от RustyNail »

Колега, аз бях единият от спинингистите и да ви кажа, следващият път да си почистите бивака. Хубаво си бяхте събрали боклука в 2 полиетиленови торби, но мястото им не е в гората. Надявам се случайно да сте ги забравили.
Ако практикуваш риболов на спининг значи, че си постигнал уважение към рибата и любов към природата!
stekata21
новобранец
новобранец

Мнение от stekata21 »

Колега ние като цяло нямахме почти никакъв боклук,още като отидохме имаше бая мизерия.Както казах отидохме с повечко пиене,храната беше на заден план :D Иначе събирането на боклука не беше моя задача(не че това ме оправдава де...),аз оправах палатките.Нямам идея някой дали го е взел изобщо от там,ако не е се извиняваме
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

RustyNail написа:Колега, аз бях единият от спинингистите и да ви кажа, следващият път да си почистите бивака. Хубаво си бяхте събрали боклука в 2 полиетиленови торби, но мястото им не е в гората. Надявам се случайно да сте ги забравили.
Колега,аз мисля да посетя язовира тия дни и ако кажеш къде са чувалите,на тръгване ще ги взема :D .
Аватар
Баш Щукар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Баш Щукар »

Браво :D
Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stankof »

RustyNail написа:Колега, аз бях единият от спинингистите и да ви кажа, следващият път да си почистите бивака. Хубаво си бяхте събрали боклука в 2 полиетиленови торби, но мястото им не е в гората. Надявам се случайно да сте ги забравили.
То това е масова практика някой да си събира уж боклука в чували и да ги зарязва на неподходящи места,където скоро животните ги разфасоват и разнасят навсякъде.
Няма да се научим да си пазим природата и това си е българска му работа :axe: :axe: :axe:
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”