Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Шаранджийски екшън..;)
- Vesko1
- сериозен играч
Шаранджийски екшън..;)
Здравейте пичове и пички.
Току що се прибирам от най-резултатния ни в последните години излет на свободен водоем.Излета се състоя от четвъртък до днес...на петната бяха изсипани 40 кила царевица,първоначално бяхме трима...после останахме двама души...и накрая завършихме риболова отново трима...един от нашите приятели ,от който сме научили много...колегата Алтай,който ни беше почетен гост и внесе доста колорит в шаранджийското ни ежедневие.Извадихме няколко трофейни риби с тегло 16,500кг(личен рекорд на колегата Орхан Кадиров с асистиране с кепа от Веско1..
)....11.800(Алтай)...8,450кг(моя милост)...останалите 2 риби бяха 5 и 3кг(не сме ги снимали).Не мога да пиша обзорно,защото силите ми са изцедени на маХ...правихме няколко курса багажи с лодката,товарене ...разтоварване...колесари,простотии..безсънни нощи,алкохол...всеки шаранджия знае за какво иде реч.Затова ще бъда кратък...и най -вече със снимки.
Лодките...

Стойките.....

Софрата...

Рибите....

А това е човека ОТ КОГОТО СМЕ НАУЧИЛИ МНОГО НЕЩА...приятелчето Алтай..

ПРИЯТЕЛИТЕ ШАРАНДЖИИ......

И накрая искам да завърша с това ,че такъв резултатен и интересен риболов ...с позитивни хора,веселяци....точни пичове,...нахъсани шаранджии не съм правил от много години.Мястото няма да спомена,тайна е...и да го познае някой....то ще бъде заето в следващите неколко седмици...така че ...
И да завърша с това ,че шаранджийския риболов на свободен водоем е най-готиното преживяване ,което може да изпита един истински шаранджия.
НАСЛУКА КОЛЕГИ...
Току що се прибирам от най-резултатния ни в последните години излет на свободен водоем.Излета се състоя от четвъртък до днес...на петната бяха изсипани 40 кила царевица,първоначално бяхме трима...после останахме двама души...и накрая завършихме риболова отново трима...един от нашите приятели ,от който сме научили много...колегата Алтай,който ни беше почетен гост и внесе доста колорит в шаранджийското ни ежедневие.Извадихме няколко трофейни риби с тегло 16,500кг(личен рекорд на колегата Орхан Кадиров с асистиране с кепа от Веско1..

Лодките...

Стойките.....

Софрата...

Рибите....

А това е човека ОТ КОГОТО СМЕ НАУЧИЛИ МНОГО НЕЩА...приятелчето Алтай..

ПРИЯТЕЛИТЕ ШАРАНДЖИИ......

И накрая искам да завърша с това ,че такъв резултатен и интересен риболов ...с позитивни хора,веселяци....точни пичове,...нахъсани шаранджии не съм правил от много години.Мястото няма да спомена,тайна е...и да го познае някой....то ще бъде заето в следващите неколко седмици...така че ...
И да завърша с това ,че шаранджийския риболов на свободен водоем е най-готиното преживяване ,което може да изпита един истински шаранджия.
НАСЛУКА КОЛЕГИ...

Последно промяна от Vesko1 на Нед Сеп 07, 2014 7:50 pm, променено общо 1 път.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Шаранджийски екшън..;)
Красиви риби колега
Не бях виждал от доста време такива диваци и то на свободен водоем .Изкарали сте страхотно 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.

-
- новобранец
Браво пичове хубави рибоци сте надърпали.Дано сте върнали някои от тях обратно във водата.
-
- научил се да хвърля
Супер риби сте хванали.Дай боже всекиму.
Поздравления
Поздравления
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Веско е пич.
Веско е хала.
Веско е на шарана див.....кошмара
Наздраве бригада и почвайте да мъкнете някой мекере вече с вас та да предадете занаята.
От мен
Веско е хала.
Веско е на шарана див.....кошмара

Наздраве бригада и почвайте да мъкнете някой мекере вече с вас та да предадете занаята.
От мен

- antivik
- кандидат преподавател
Ама сте се разлопали от кеф от всякъде
, страшни шарандаци сте набъркали ма с дъждът ка се оправихте....бая требе да ви е пердашил или ви заобиколи.... 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Батко Емо
- разбира нещата
Евала отсекаде!Заслубавало си е мъкненето на багажа.Доставяте радост на окото на всеки шаранджия! 

Хубави риби ,

строxотни сте,а за рибите......разбиване,браво само така
- Vesko1
- сериозен играч
Краси...ти си имал и дарба на поет.Благодаря за оценката на групата ни-наздраве и на теб.Красимир Атанасов написа:Веско е пич.
Веско е хала.
Веско е на шарана див.....кошмара![]()
От мен
Относно младата смяна...има желаещи,не че няма...НО за един истински шарански излет важи старата поговорка-"Двама са малко...3-ма са много."За да сте 3-ма...багажа трябва да бъде побран поне в 2 джипа и минимум 2 малки моторни лодки...то си е бая багаж.А и "занаят" се краде...не се учи...ето моя приятел и аз сме се учили от големи шаранджии...и сме слугували ..и сме правили скари ,кафета...и сме ги гледали в ръцете какво правят ,как разпъват ,как избират мястото...дълбочини,нанасяне..обиране на корема,монтажи,хранене...и т.н..Това нещо няма как да се научи ,ако не си наблюдателен...и да попиваш като гъба.
Последно промяна от Vesko1 на Пон Сеп 08, 2014 7:05 pm, променено общо 1 път.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.