Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Йовковци
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Йовковци
Zdraveite kolegi ! Ot sravnitelno rano sum ribar zashtoto sum na 14 i bih iskal ako moje nqkoi da mi kaje za hubavite mesta na Yovkovci i za takumite koito da izpolzvam, glavno za hishtnik govorq !
Re: Yovkovci
Ако ще ловиш хищник , най добрата стръв е живата рибка , може и жабка.......Куката може и по-голяма - почти всички хищници са устати , като жените
, някъде № 8 № 10..............
Ако търсиш щука ще ти трябва и повод дето не можеш да го прегризеш
Другото зависи с какво ще ловиш - с мач ли, с директен ли, на дъно ли ............
И най-важното хищника се върти около потънали дървета, драки скалисти прагове и др. възможни закачки , но пък месото му е перфектно..............
На слука !!!!

Другото зависи с какво ще ловиш - с мач ли, с директен ли, на дъно ли ............
И най-важното хищника се върти около потънали дървета, драки скалисти прагове и др. възможни закачки , но пък месото му е перфектно..............
На слука !!!!
-
- ще става разбирач
Re: Йовковци
Ти си на 14 нас едно време ни учеха да четем още на седем,прочети форумните правила.
Не си съвсем от младо до сега трябваше да си се гмуркал и ровил под подмолите да си имал въдица поне с най-обикновена плувка (сега вече никой не ползва коркова тапа с перо)Ами не ти е мястото пред компютъра щом Йовковци ти е наблизо.Там ще научиш повече.Аз например днес направих поредното си капо за щука на водоем който почти винаги дава а днес само костурче по-малко от блесната ми направо бях го изтърмъчил през долната и горна устна едновременно.Като се прибирах видях луната по-цяла и голяма от всякога???Такива работи гледай а не кой какво ще ти напише и нахока.И наистина е по-разбираемо да пишеш на кирилица.А иначе добре си се ориентирал - хищника наистина може да те плени за цял живот.
направи каквото трябва пък да става каквото ще
Re: Yovkovci
andro43 написа:Ако ще ловиш хищник , най добрата стръв е живата рибка , може и жабка.......Куката може и по-голяма - почти всички хищници са устати , като жените, някъде № 8 № 10..............
На слука !!!!
Колега ако обичаш повече не давай коментари явно ти си мислиш че знаеш как се лови риба с кука 8-10 може да лови таранки но не и щуки и на директен или мач няма как да стане хаиде поне не правете коментари като не познавате мястото и всичко останало щото аз съм израсъл на този язовир и хич няма нищо общо с това което си написал
maverini написа:Ти си на 14 нас едно време ни учеха да четем още на седем,прочети форумните правила.
И ти колега както писах и на предния колега не трябва да давате коментари по добре на 14 да ходи за риба детето отколкото да седи пред компютъра и да мисли за глупости или да пуши цигари.
БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО !!!!
dobata84
Ти добре ли си или просто си пийнал повече от колкото можеш да носиш?
Ти добре ли си или просто си пийнал повече от колкото можеш да носиш?
направи каквото трябва пък да става каквото ще