Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

КРАНЕВО 2014
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- ще става разбирач
КРАНЕВО 2014
Има ли го слипа още ?.Дали е удобно да се пуща лодка ?.Дава ли риба тази дестинация ?
- adidas_kalchev
- новобранец
Re: КРАНЕВО 2014
аз съм от Кранево пич... имам 2-ма 3-ма мои, които влизат за рапани и с мрежи но ми казват, че няма нищо още ... вчера сутринта бяхме на буните с един приятел и пробвахме на бомбарда - 1 заргана за него и нито 1 удар за мен 

Колега на коя буна бяхте,че ми е много любопитно? Аз като видях как се е скъсала 2-та,и как са препасали 1-та,и ми секна ентусиазма за риболов! А ми е едно,да не кажа най-любимото място за зизита! Тази дестинация май ще трябва да я забравя!
Няма им нищо на буните ,колега. Спокойно си отивай.vankata88 написа:Колега на коя буна бяхте,че ми е много любопитно? Аз като видях как се е скъсала 2-та,и как са препасали 1-та,и ми секна ентусиазма за риболов! А ми е едно,да не кажа най-любимото място за зизита! Тази дестинация май ще трябва да я забравя!
- adidas_kalchev
- новобранец
буните са наистина достъпни, но както каза колегата - са оградени отвсякъде с мрежи и ако не е някоя морска лястовица, трудно ще влезе за риболов от буната ... иначе до 10 дни очаквам да се раздвижи риболова от лодка, че фризерът ми се поизпразни :Д д: д:
-
- ще става разбирач
видях , има го слипа , дори си пуснах варана и е много удобен