Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Брезово
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
Брезово
Колеги, искам да попитам дали някой има прясно инфо за големия язовир на Брезово.Излиза ли в момента шаран или вече всичко е опоскано след наплива от рибари ,които ходеха по времето ,когато разрешиха водоема.Иска ми се другата седмица ,ако ми се отвори път да го посетя.Но в предвид големите количества валежи ,които ги дават понеделник и вторник,ще може ли да се мине по пътя с автомобил ,който е 4х4?И още нещо разрешени ли са радиоуправляемите лодки?
-
- научил се да хвърля
Re: Брезово
ей,мълчи се за този язовир и това е.от както го пуснаха до ден днешен масово се ходи и се мълчи,недейте така бе хора,няма да ви излови рибата човека.
-
- сериозен играч
90000 потребители!Питаш за нещо!Хиляда човека гледат,никой не отговаря!Нима никой не е ходил,че да пише поне един ред!?Само консуматори и паразити в тази държава!Само си играем на форуми!
-
- научил се да хвърля
хората от другите градове си дават информаций,пускат си репортажчета от излети,уточняват си места методи и монтажи,дават си съвети.само Пловдив няма яснота,е не бяхме такива хора ве майна.
- S.Delchev
- фен клуб-скобар
Ами аз ходих в началото на лятото,пак търпана беше,пак чудо,но нищо не се беше променило,всичко от към условия такси и т.н,даже и риба си имаше доволно,но не знам сега как ще е ,все пак 2 месеца се минаха
All great things are simple,and many can be expressed in single words: Freedom,Justice,Honor,Duty,Mercy,Hope.
-Winston Churchill
-Winston Churchill
колега в този помиярски форум е така,никои не дава инфо за нищо.само разни тъпанари от модела ХВАНИ-ПУСНИ.които се правят на псевдо европеици.за брезово ифото е че мангалите доста го по обраха.то не бяха чували и кофи.може да се пробваш на късмет.калта е доволно.по дббре пеш и не рискуваите.аз ходя с 2 пръчки и малко багаж.но на кърджали имам инфо на-старо място дава добри шарани.и на залива до хижата под язовир-;боровица'.там е плиткаж и дава текета и по едри на червен и царевица .но става и на пружина.аз слагам по 6 куки за сигурност.поне ще отървете валата а и в тигана ще има нещо.успех колеги
- flyester
- разбира нещата
Днес към обяд решихме да идем да хвърлим по-някой пръчка до 7часа искарахме един амур-4.5кг и това е , а преди 2 дена един приятел ходи и искара 2 шарана 5кг и 3-5кг. Това е инфото което имам колега 

-
- новобранец
Еи комбайнер другия пат сложи 10 куки и няколко тройки да не си валат 

Абе за кой голям язовир става въпрос-Чумплъ дере или...?Тоя последния така и не намерих пътя.
-
- сериозен играч
Става въпрос за този язовир,който е като излизаш от Брезово в посока Дрангово веднага в дясно,има табела спортен риболов от 7 до 19 ч.!Райчин написа:Абе за кой голям язовир става въпрос-Чумплъ дере или...?Тоя последния така и не намерих пътя.
Ако добре съм се ориентирал,вляво беше Зайчов геран,а вдясно беше оня текезесарския,дето никога не съм го видял разрешен.Ама мисля,че беше бая голям.Или съм в грешка.
-
- сериозен играч
Днес на Брезово пълен валат.Голяма калотия и ходене пеш.Вода бол,поради дъждовете.Днес започна малко да пада.Другото,което видях е много толупи умрели по брега,големи около 5-6 кг.Иначе рибата играе ,но не взима.
- S.Delchev
- фен клуб-скобар
Интересно ,какво е станало с тез толупи?
All great things are simple,and many can be expressed in single words: Freedom,Justice,Honor,Duty,Mercy,Hope.
-Winston Churchill
-Winston Churchill
-
- сериозен играч
Не знам за толупите,виждал съм го и на други водоеми!
- dimmitov
- ще става разбирач
Ако си спомняте официалната позиция катедра "Екология и опазване на околната среда" за смъртта на толстолоба на Гребната база беше ,че е влязла мътна вода и тиня от река Първенецка от ,която се снабдява канала.Водата е била замърсена в следствие на пороите и наводненията в Храбрино.Най-вероятно след последните дъждове и на Брезово се е получило нещо такова.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА