Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Мач група
Модератор: Paublo_Eskobar
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Мач група
Здравейте, колеги! Наскоро с Барутчията направихме група за мач риболова. За да се развие групата и да има полезни неща в нея, ще ни трябват още членове. Който има желание, нека се присъедини и спомогне за развитието й.
Име: Match Guild
Цвят на членовете: светло син
Име: Match Guild
Цвят на членовете: светло син
- S.Delchev
- фен клуб-скобар
Re: Мач група

All great things are simple,and many can be expressed in single words: Freedom,Justice,Honor,Duty,Mercy,Hope.
-Winston Churchill
-Winston Churchill
- Баш Щукар
- ще става разбирач
А! Това за състезанието много ми допада! Напролет може да спретнем едно!S.Delchev написа:![]()
Нека влизат повече хора,ще има повече мнения,а и защо там да не си уговорим едно състезанице

-
- научил се да хвърля
Искам да се присъединя, но не ми стана много ясно как точно 

- S.Delchev
- фен клуб-скобар
http://www.nariba.com/forum/ucp.php?i=167 ,ето ит тук си избарате в коя група да сте
All great things are simple,and many can be expressed in single words: Freedom,Justice,Honor,Duty,Mercy,Hope.
-Winston Churchill
-Winston Churchill
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Който не знае или не може да влезе, нека ми пише. Имам опцията ръчно да добавям потребители.olegdimitrov написа:Искам да се присъединя, но не ми стана много ясно как точно
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Вид риболов, с мачова пръчка и различни монтажи. Прочети подробности ТУКhgtod написа:Мач риболов - що е то?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И пак за кой ли път тема копи-пейст.А бе пуснете тема която търпи развитие,ако не ви е идейно как, не пълнете форума с басура-смет.
Що е мач риболов и хоп цък ТУК и ....тема ,която даже не си си направил труда да прочетеш докрай.
Ще се повторя и тук в тази тема-против тези групи съм,приличат ми на секти в Християнски храм.Форумите са отворени за всеки потребител.Във Форумите всеки има право да изкаже мнение, без обиди срещу другите потребители.
Що е мач риболов и хоп цък ТУК и ....тема ,която даже не си си направил труда да прочетеш докрай.
Ще се повторя и тук в тази тема-против тези групи съм,приличат ми на секти в Християнски храм.Форумите са отворени за всеки потребител.Във Форумите всеки има право да изкаже мнение, без обиди срещу другите потребители.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- hshopov
- разбира нещата
ЕЕЕ ама тя е отворена група и всеки може да влезе(виж да беше само за ВИП наистина щеше да е смешно)! За копи пейста си абсолютно прав!butnik написа:И пак за кой ли път тема копи-пейст.А бе пуснете тема която търпи развитие,ако не ви е идейно как, не пълнете форума с басура-смет.

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Знам, че си голям разбирач. Защо не вземеш ти да обобщиш всичко за мачовия риболов на едно място, в една тема? Че е дъвкано, дъвкано е многократно, но из различни теми. За начинаещите риболовци, според мен, би било много полезно да прочетат една тема, вместо да се ровят за нещо из всички други.butnik написа:И пак за кой ли път тема копи-пейст.А бе пуснете тема която търпи развитие,ако не ви е идейно как, не пълнете форума с басура-смет.
Никой не те кара насила да членуваш в група/и. Преди време те поканих в моята, защото знаех /и все още зная/, че има какво да се научи от теб.butnik написа:Ще се повторя и тук в тази тема-против тези групи съм,приличат ми на секти в Християнски храм.Форумите са отворени за всеки потребител.Във Форумите всеки има право да изкаже мнение, без обиди срещу другите потребители.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Проблема е, че с всеки препис нивото спада. Темите стават все по-жалки, а пълните и стойности теми все по-дълбоко погребани под осакатените варианти.
Наскоро четох едни неща за риболова на скобар, направо ми се изправи косата, а само преди няколко години имахме страхотна тема с особеностите по региони и реки, която сега е неоткриваема.
Наскоро четох едни неща за риболова на скобар, направо ми се изправи косата, а само преди няколко години имахме страхотна тема с особеностите по региони и реки, която сега е неоткриваема.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- StaAnt
- ще става разбирач
chirusa_bg написа: Наскоро четох едни неща за риболова на скобар, направо ми се изправи косата, а само преди няколко години имахме страхотна тема с особеностите по региони и реки, която сега е неоткриваема.

- hshopov
- разбира нещата
+1chirusa_bg написа:Проблема е, че с всеки препис нивото спада. Темите стават все по-жалки, а пълните и стойности теми все по-дълбоко погребани под осакатените варианти.
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- Paublo_Eskobar
- Модератор
В недалечното бъдеще,когато се появиха групите!chirusa_bg написа:Проблема е, че с всеки препис нивото спада. Темите стават все по-жалки, а пълните и стойности теми все по-дълбоко погребани под осакатените варианти.
Някой спомена,че те ще осакатят форума и ще си четем теми "каква макара","какъв мач"....а сега си четем нещо, което вече е написано и се мъчим да открием новото.Развитие нулево.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн